Overslaan naar content

.NET Developer

Hybrid
  • Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
€2,500 - €5,500 per month

Job description

Als .NET Developer het verschil maken, impact hebben en werken aan mooie, uitdagende projecten voor onder andere de grootste legal IT-club van Nederland of academische ziekenhuizen? Aan een eigen product én voor de klant werken? Dan willen we met je praten! Wij zijn op zoek naar een .NET Developer om ons team verder te versterken.


Je nieuwe werkgever

Wij zijn Documentaal en wij helpen onze klanten met onze softwareoplossingen dStyle en dStyleDMS. We zorgen ervoor dat klanten effectief en eenvoudig aan documenten (samen) kunnen werken zonder dat opmaak en huisstijl in het gedrang komt. Onze software zorgt daarnaast voor structuur in de digitale opslagruimte. We zorgen ervoor dat klanten hun documenten eenvoudig kunnen opslaan, bewerken, afhandelen en weer terug kunnen vinden.


In een betrokken en dynamisch team werken we voor meer dan honderd klanten, van advocatenkantoren tot medicijnontwikkelaars en van accountancykantoren tot ziekenhuizen. Onze fascinatie voor automatisering zorgt er niet alleen voor dat we goed zijn in ons werk maar ook dat we plezier hebben in ons werk.

Job requirements

Wie ben jij?

Wij zoeken een goede .NET Developer. Een .NET/C# Developer die thuis is in JavaScript, HTML, React en CSS (front-end). Als .NET/C# Developer bij Documentaal heb je zowel interactie met onze applicatie als met de klant. Een unieke combinatie waar we zelf erg blij van worden, maar commerciële vaardigheden zijn daarom erg handig om te hebben!


Je nieuwe werkplek

Kan overal zijn! Remote? Hybride? Op kantoor? We hebben kantoren in Arnhem, Huizen & Zoeterwoude. The choice is yours! Natuurlijk betalen we je ook een heel mooi passend salaris (afhankelijk van je kennis & ervaring tot wel €5.500!), genoeg vakantiedagen en omdat wij vitaliteit ook heel belangrijk vinden bieden we je fitnessapparaat in bruikleen aan voor bij je thuis!


Kom je erbij?

Ben je enthousiast over ons bedrijf en deze vacature .NET Developer? Mooi, dan horen we graag van je! Bel, mail of kom langs voor een kop koffie. We kijken naar je uit!

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable