Skip to content

SharePoint Developer

RemoteAmsterdam, Noord-Holland, Netherlands

Job description

Als SharePoint Developer (O365) bij Hire.nl ga jij aan de slag met het ontwikkelen van oplossingen op het MS Office 365 platform bij onze interessante klanten zoals Ministerie van Buitenlandse Zaken, NPO, TUE, Waterschap Rivierenland, RIVM, KNMI, Ministerie van VWS. Als SharePoint Developer bij Hire.nl is er ook de mogelijkheid om een uitdagende externe opdracht te combineren met interessante interne projecten. Denk hierbij aan het verschil maken, impact hebben en werken aan mooie, uitdagende projecten voor onder andere de grootste legal IT-club van Nederland of academische ziekenhuizen? The best of both worlds; In- en externe opdrachten met elkaar combineren!

Wie zijn wij?
Wij zijn Hire.nl, één van de labels die vallen onder de Leadoo Groep. Wij zijn expert in (inter)nationaal recruitment en bestaan al sinds 2009. Een tweede label is Documentaal. Documentaal ontwikkelt C#/.NET softwareoplossingen en zorgt ervoor dat klanten effectief en eenvoudig aan documenten (samen) kunnen werken zonder dat opmaak en huisstijl in het gedrang komt. De software zorgt daarnaast voor structuur in de digitale opslagruimte. 


Wie ben jij?
Een ambitieuze SharePoint Developer met HBO werk- en denkniveau en een aantal jaar ervaring in .NET/C#. Je adviseert klanten over het succesvol implementeren van SharePoint en Office 365, je ontwikkelt .NET/C# oplossingen op het MS Office 365 platform, je legt verbanden tussen functioneel ontwerp, technische mogelijkheden en klantwensen. Verder maakt het ons niet uit waar je woont, Nederland, Spanje, Zweden, Portugal; zolang het maar in een vergelijkbare tijdszone is ;-) 

Job requirements

Wat bieden wij jou?

  • Een zeer passend salaris;
  • De vrijheid om remote te werken, maar past hybride jou beter; meer dan welkom op één van onze kantoren in Arnhem of Huizen;
  • Keuze uit een leaseauto of mobiliteitsbudget;
  • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen;
  • Mogelijkheid om 32 of 36 uur te werken i.p.v. 40 uur. Jouw werk-privé balans vinden wij namelijk heel belangrijk;
  • Volop gelegenheid om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken met opleidingen, cursussen, training en kennisdeling (zowel intern als extern);
  • Een fitnessapparaat in bruikleen bij je thuis ;-);
  • Veel gezellige, gekke, toffe teamuitjes!

Meer weten?

Klik op de button, en we laten heel snel van ons horen!

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable