Skip to content

Accountant GL

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands€3,350 - €4,800 per month

Job description

Voor onze internationale opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Accountant GL in de omgeving van Rotterdam. Een mooie rol bij een fantastisch bedrijf! Voorlopig houden we de naam van dit bedrijf nog even voor ons, zodra we met de eerste gesprekken beginnen zullen we de naam zeker bekend maken. We begrijpen dat je wat meer informatie nodig hebt dan alleen ‘Accountant GL’ & ‘omgeving van Rotterdam’, dus we zullen ons best doen om je zoveel mogelijk informatie te geven zonder de naam te noemen.


Het bedrijf & de functie Accountant GL

Dit bedrijf is een volledige dochteronderneming van een in Europa gevestigde multinational met meer dan 100 jaar succesvolle activiteiten in zijn sector. Zij zijn betrokken bij voedselverwerking (menselijke consumptie), pet food en farmacie. Deze organisatie is internationaal zeer actief, ondernemend en ambitieus. Zij hebben wereldwijd meer dan 8000 mensen in dienst en zijn actief in meer dan 20 landen.


Als Accountant GL …

…zou je je dag kunnen starten met het checken van dossiers. In jouw rol ga je aan de slag met cijfers en neem je de verantwoordelijkheid voor financiële (buitenlandse) administraties en je vindt het een uitdaging om door te groeien tot specialist van een specifiek onderwerp. Bijvoorbeeld activa administraties of btw-aangiftes. Met jouw 2 directe collega’s zorg je ervoor dat de P&C-cyclus – waaronder de maandafsluiting – probleemloos verloopt en er een compleet balansdossier incl. specificaties en onderbouwingen beschikbaar is.

In deze rol als Accountant GL heb je impact. Je draagt bij aan de managementinformatie door het aanleveren van cijfermatige analyses. Never a dull moment. Bovendien krijg je ook alle ruimte om mee te denken in proces- en systeemoptimalisatie.


Job requirements

Wat krijg jij & wie ben jij?

  • Salaris! 😉 Die – afhankelijk van jouw kennis & ervaring – ligt tussen €3.350 en €4.800;
  • Een aantrekkelijke bonusregeling;
  • Volop opleidingsmogelijkheden via o.a. de eigen Academy;
  • Work hard, play hard: 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. een 40-urige werkweek;
  • Personeelsfeestjes, uitjes en (sportieve) evenementen;
  • Een heel goed en fijn team om mee samen te werken;
  • Alle ruimte om te bouwen aan jouw persoonlijke carrière, waarbij zij graag meedenken en supporten!

Jij:

  • Hebt een HBO- of universitaire opleiding in een financiële- of economische richting;
  • Hebt enkele jaren ervaring;
  • Hebt een kritische blik en kan omgaan met deadlines.

Nieuwsgierig?

Reageer dan op deze vacature Accountant GL en je hoort snel van ons!

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable