Skip to content

Accountmanager Drenthe

Assen, Drenthe, Netherlands€4,000 - €6,000 per month

Job description

Hallo, beste Accountmanager! Zo goed als alle vacatureteksten sluiten af met het arbeidsvoorwaardenpakket, maar jij als Accountmanager wil toch graag heel snel weten wat je zou kunnen verdienen? So here we go!


Arbeidsvoorwaarden Accountmanager

  • Salaris tot 6K (passend bij kennis en ervaring);
  • Bonus tussen 2 en 6 maandsalarissen;
  • Leaseauto;
  • 40 vakantiedagen;
  • 4 weken per jaar op kantoor;
  • Starten vanuit huis.

Yes, we know, niet slecht he? Nu we dit gedeelte hebben gecovered gaan we het over jou en de organisatie hebben - die door het financieel dagblad jaar in jaar uit als FD Gazelle wordt benoemd ;-)


Accountmanager Educatie

Deze organisatie - die zich het Netflix van het onderwijs noemt - heeft haar salesprocessen tot in perfectie geoptimaliseerd met een fantastisch CRM-systeem als basis. Hierdoor ben jij als Accountmanager in staat om iedere dag vanuit huis te starten en bezoeken aan potentiële klanten af te leggen. Je verkoopt de beste nascholingstrajecten aan leraren en schooldirecteuren in het Primair en Voorgezet Onderwijs (PO/VO).


Jij bent gedreven en niet bang om bij een school binnen te stappen om te kijken of je daar een afspraak kunt maken. Je hebt je pitch tot in de puntjes toe geperfectioneerd en kan in iedere situatie winst halen uit de gesprekken die je voert. Je hebt een 'dikke' huid want uiteraard scoor je niet alles, en dat is prima want wij weten dat de aanhouder wint.


Heb je geen kennis van de educatieve markt? Geen probleem, jouw sales skills zijn de basis en de rest leer je in de eerste weken onboarding van deze mooie positie als Accountmanager. Met een dedicated sales coach, sales trainingen door een gerenommeerd instituut worden alle tools gefaciliteerd om zeer succesvol te kunnen zijn en je targets te behalen. Dit is een organisatie waarbij de quote 'We doen het samen' ook écht samen is.

Job requirements

Vacature Accountmanager solliciteren

Ready to rumble? Ga je samen met ons aan de slag om het meest succesvolle bedrijf van Nederland in de nascholingsmarkt nog verder te laten groeien? Wij zien je reactie graag tegemoet en kijken er naar uit om met jou in gesprek te gaan!

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable