Skip to content

Backoffice Medewerker

Netherlands, Noord-Holland, HuizenBackOffice

Job description

Voor ons front- en backoffice team zijn we ter uitbreiding op zoek naar een front- en backoffice medewerker. Ben jij de front- en backoffice medewerker die we zoeken?

Wij zijn Hire.nl, 1 van de 3 labels die vallen onder de Leadoo Groep. De 2 andere labels zijn documentaal.nl en fitnessapparatuur.nl. Hire.nl zou je kunnen kennen van de werving & selectie die we al sinds 2009 doen. Inmiddels hebben we ons gespecialiseerd in IT detachering en internationaal recruitment. Onze slimme koppen bij Documentaal helpen organisaties met het zo simpel mogelijk maken van documentcreatie en huisstijlbewaking. Hoe ze dit doen? Met slimme software, strakke (custom made) templates en een sterk document management systeem. Fitnessapparatuur.nl is de verhuurspecialist van fitnessapparatuur in Nederland en België. Van particulieren en bedrijven tot tv-shows en radioprogramma’s; overal staat onze apparatuur.

Ons front- en backoffice team is deels overkoepelend werkzaam voor alle drie de labels, maar het andere deel van de werkzaamheden zijn gericht op 1 van de 3 labels.


Werkzaamheden front- en backoffice medewerker

Samen met jouw andere collega's van de front- en backoffice zorg je ervoor dat alles reilt en zeilt zoals het zou moeten reilen en zeilen. Jullie zorgen er o.a. voor dat de facturatie op orde is, dat offertes worden gemaakt en verstuurd en afspraken worden ingepland en nagekomen. Maar je zou je bijvoorbeeld ook bezig kunnen houden met het organiseren van teamuitjes en het regelen van kerst- en verjaardagscadeaus. Kortom: een zeer afwisselende en dynamische job!

Job requirements

Wat zoeken wij in jou als onze front- en backoffice medewerker? 
Ten eerste passen enthousiaste, energieke, positieve mensen uitstekend in ons team. Verder ben je goed aan de telefoon, ook als daar onverwacht een Engelstalig telefoontje tussen zit. Native of vloeiend Engels hoef je echt niet te spreken, maar een afspraak inplannen of terugbelverzoek aanmaken lukt jou probleemloos. Daarnaast zou het een pre zijn als je bijvoorbeeld enige recruitmentaffiniteit/ervaring hebt en/of facturatie-ervaring hebt.

Als je bij ons komt werken dan kan je genieten van gratis lunches, fitnessapparatuur voor thuis en hele leuke borrels/teamuitjes per jaar. Het salaris? Daar komen we wel uit!


Enthousiast?

Dat snappen we! Klik dan snel op de solliciteer-button. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Tot snel?!

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable