Skip to content

Business Analist

Netherlands, Zuid-Holland, Rotterdam

Job description

Voor onze internationale opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Business Analist in de omgeving van Rotterdam. Een mooie rol bij een fantastisch bedrijf! Voorlopig houden we de naam van dit bedrijf nog even voor ons, zodra we met de eerste gesprekken beginnen zullen we de naam zeker bekend maken. We begrijpen dat je wat meer informatie nodig hebt dan alleen ‘Business Analist’ & ‘omgeving van Rotterdam’, dus we zullen ons best doen om je zoveel mogelijk informatie te geven zonder de naam te noemen.


Het bedrijf & de functie Business Analist

Dit bedrijf is een volledige dochteronderneming van een in Europa gevestigde multinational met meer dan 100 jaar succesvolle activiteiten in zijn sector. Zij zijn betrokken bij voedselverwerking (menselijke consumptie), pet food en farmacie. Deze organisatie is internationaal zeer actief, ondernemend en ambitieus. Zij hebben wereldwijd meer dan 8000 mensen in dienst en zijn actief in meer dan 20 landen.


Als Business Analist…

…zou je je dag bijvoorbeeld kunnen beginnen met een overleg met China over het optimaliseren van het softwareproces waarna je een update geeft uit aan jouw collega’s in Spanje over het selectieproces. Jíj bent de verbinder van IT en data waarbij je samenwerkt met veel verschillende culturen. Hoe gaaf is dat?!

Overall houd jij je bezig met het vertalen van bedrijfsoplossingen naar IT-oplossingen. Aan de hand van de gevraagde oplossing bepaal jij de eisen en wensen en geef je aanbevelingen aan leidinggevenden en betrokkenen. Jij vindt het leuk om te onderzoeken hoe “data driven” de organisatie is en hoe jij de processen kan verbeteren. Als Business Analist ben je dus enorm betrokken en heb je echt impact.

Als we inzoomen op software, tools e.d. werken zij met o.a. ERP-systemen, business analyse software en Data Warehouses. Het is geen bottleneck als jij nog niet voldoende of geen kennis hebt van deze systemen? Zij leren het je graag! In deze rol als Business Analist kom je terecht in een internationale organisatie, dit betekent dat jij zo’n één á twee keer per jaar op pad gaat naar een van de locaties in het buitenland.

Job requirements

Wat krijg jij & wie ben jij?

  • Uiteraard een goed salaris tussen €3.400 en €5.563 bruto per maand (afhankelijk van kennis & ervaring);
  • Zeer aantrekkelijke bonusregeling;
  • Diverse opleidingsmogelijkheden, o.a. via de eigen Academy;
  • Samenwerking met zeer gepassioneerde, enthousiaste collega’s;
  • Work hard, play hard: 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. een 40-urige werkweek;
  • Leuke feestjes en personeelsuitjes;
  • De absolute mogelijkheid om te bouwen aan je persoonlijke carrière waarbij zij met jou meedenken!

Jij:

  • Hebt minimaal een HBO-diploma in de richting van Business Analyse;
  • Bent van nature nieuwsgierig & weet de juiste vragen te stellen;
  • Spreekt goed Engels.

Nieuwsgierig?

Reageer dan op deze vacature Business Analist en je hoort snel van ons!

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable