Skip to content

Chauffeur Fitnessapparatuur

Netherlands, Noord-Holland, Huizen€2,250 - €2,750 per monthRecruitment

Job description

Chauffeur Fitnessapparatuur. Maar dan meer!

Hi! Wij zijn Fitnessapparatuur.nl, de grootste verhuurspecialist van fitnessapparatuur in Nederland, België en Duitsland. De titel van de vacature is Chauffeur Fitnessapparatuur, want je moet het beestje nou eenmaal een naam geven. Maar het is veel meer dan dat. Het is geen kwestie van een pakket afleveren, je bus weer induiken en gaan met die banaan. Nee. Jij bent naast Chauffeur Fitnessapparatuur (want laten we wel wezen: het apparaat moet gewoon bij de klant bezorgd worden) onze vertegenwoordiger en adviseur bij de klant thuis.

Het grootste deel van onze dienstverlening loopt online, we laten maar één keer ons gezicht in levende lijven zien en dat ben jij! Jij vormt ons visitekaartje en zorgt voor vrolijke, tevreden en sportieve klanten.

Ja, klinkt leuk. Maar wat bedoel je dan?
Kijk, de klant is koning. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten van A tot Z geholpen worden en het liefst nog een stapje extra. Dat betekent ook dat we het apparaat niet alleen afleveren maar ook installeren en de klant gelijk aan het sporten helpen. Waarbij we de tijd nemen om alles uit te leggen aan de klant, het apparaat in te stellen en de eerste instructies te geven. Yes, hijs die mensen maar in het zadel! En kijk gelijk of alles goed gaat en ze de werking van het apparaat snappen.

Waar ga ik dat dan doen?
Beter: waar niet? Wij (en dus jij) komen overal! Onze apparaten staan bij talloze huishoudens, bedrijven, hotels en luxe appartementencomplexen door heel Nederland en België. Maar, we pakken ook de spotlights want in de showbizz staan onze apparaten ook te shinen! Zo kan het maar zo zijn dat je apparaten moet leveren bij Big Brother, apparaten moet installeren op de set van GTST of onze apparatuur bij 3FM Serious Request moet plaatsen. Van een roeitrainer installeren in een grachtenpand tot crosstrainers leveren in de Amsterdam Arena.

Voor niks komt de zon op

Dat snappen wij ook. Dus, tijd om over de brug te komen:

 • We bieden je een mooi salaris tussen de €2.250 - €2.750. Afhankelijk van je ervaring uiteraard. Je bent chauffeur, adviseur en vertegenwoordiger in één, daar word je dus ook zeker naar betaald;
 • Een gratis fitnessapparaat in bruikleen voor bij je thuis;
 • Goede koffie. Want wie kan zonder?
 • Stoom uitblazen in onze playseats.

Job requirements

Deze spierkracht breng je mee

 • Sowieso je rijbewijs B (logisch, maar goed het rijmt zo lekker dus we moesten wel);
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent communicatief vaardig en kunt goed met klanten omgaan;
 • Je bent representatief: je vormt immers het visitekaartje van ons bedrijf;
 • Je hebt een vlotte babbel, want het moge duidelijk zijn: het gaat hier om veel meer dan alleen een pakketje om de hoek werpen;
 • Het is handig als je het één en ander weet van fitnessapparatuur. Maar natuurlijk leiden we je hier ook in op!
  Ervaring in het rijden met een bakwagen is een pré.

Wil jij gelijk het gaspedaal intrappen?
Mooi! Solliciteer via deze website of mail jouw cv en motivatie naar fitnessapparatuur. nl 

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable