Skip to content

Content Marketeer

RemoteNetherlands, Noord-Holland, Huizen

Job description

Voor ons in-house marketingteam – verantwoordelijk voor de positionering van onze labels – missen we nog een belangrijke schakel, de Content Marketeer. Ben jij dat?


Wij zijn Hire.nl, 1 van de 3 labels die vallen onder de Leadoo Groep. Wij zijn expert in (inter)nationaal recruitment en detachering en bestaan al sinds 2009. De 2 andere labels zijn documentaal.nl en fitnessapparatuur.nl. Ons marketingteam maakt voor de verschillende labels de visuele uitingen en scherpt constant de branding van die labels aan.


Onze ambities zijn groot, en daar hebben we jouw creatieve brein bij nodig. Onze labels vertellen elk een eigen verhaal en dat weet jij als geen ander – passend bij onze tone of voice – overbrengen aan de doelgroep. Samen met de Creative Designer, Digital Marketing Specialist en Webdeveloper weet jij, onze Content Marketeer, opvallende content neer te zetten. En dit beperkt zich niet alleen tot de Nederlandse markt. Voor Hire.nl doen we bijvoorbeeld veel internationaal recruitment en Fitnessapparatuur is momenteel al de grootste verhuurspecialist van Europa. Hoe fantastisch zou het zijn als jij met jouw creativiteit het verschil kan maken en de wereld weet te veroveren?!


Je hebt een vlotte pen, wordt blij van het schrijven van inspirerende blogs, inhoudelijk sterke whitepapers, nieuwsbrieven, pakkende korte stukjes tekst. Je handen gaan jeuken van deze vacaturetekst, want dat kan jij veel beter! 😉 Je bedenkt makkelijk een goede inhaker, captions voor de video’s en social media posts die je samen hebt bedacht met de Creative Designer. Met jouw creatieve ideeën, humor & (woord)grappen én focus op sterke copy vergroot je de bekendheid van onze 3 labels, creëer je meer engagement, meer leads én omzetgroei.

Je bent – samen met het marketing-team – verantwoordelijk voor de volledige invulling van de content strategie en -planning van onze labels.

Job requirements

Over Jou

Hier geen standaard rijtje bulletpoints met “bullshit”. Jij bent een creatieveling pur sang. We kijken niet naar diploma’s of papieren, maar liever naar jouw resultaten!


Over Ons

Kom je bij ons werken als Content Marketeer, dan kom je bij een bedrijf dat grote (internationale) ambities heeft, altijd in beweging is, de lijnen kort zijn, hard wordt gewerkt maar ook veel wordt gelachen en successen worden gevierd! We zijn een beetje anders, tikkeltje brutaal en vooruitstrevend. Bij ons heerst een open cultuur, waarbij we elkaar helpen en elkaar gemakkelijk kunnen aanspreken.


Als je bij ons komt werken dan kan je genieten van gratis lunches, fitnessapparatuur voor thuis en een aantal hele leuke socials/teamuitjes per jaar. Verder krijg je bij ons een salaris voor 5 dagen terwijl je 4 dagen werkt. Inderdaad 5 voor 4. En als je dan ook nog eens bedenkt dat de salarisrange tussen de 3.500 en 5.000 euro per maand ligt weet je hoe aantrekkelijk dit is. Ik snap dat je hard onderweg bent om op die solliciteren-knop te klikken😉.


Ben jij enthousiast?

Leuk, klik op de button 😉 Wil je eerst nog meer informatie hebben? Vraag alles wat je wilt weten aan Laura Dijcks, Recruitment Specialist Hire.nl op 06-13736408 of laura@hire.nl

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable