Skip to content

Domein Architect

On-site
 • Utrecht, Utrecht, Netherlands
€6,547 - €6,547 per month

Job description

Jij ontwerpt mee aan het informatievoorzieningslandschap van deze mooie organisatie. Niet alleen door de business en IT bij elkaar te brengen, maar ook als link tussen de verschillende architectuurlagen. Zo help je een duurzame architectuur neer te zetten, voor een digitale en toegankelijke dienstverlening nu en straks. Een boeiende én hele belangrijke job!

Hoe je werk eruitziet
Jouw domein is bedrijfsondersteuning. Daarbinnen ben jij op architectuurgebied de schakel tussen de business en IT. Allereerst ga je in gesprek met opdrachtgevers en dienstenaanbieders. Wat zijn de behoeften van de business rond toepassingen voor bijvoorbeeld kantoorautomatisering, HRM of financiën? Welke architectuurproducten bieden een passend antwoord hierop? En hoe leggen we met deze producten het fundament voor een goedwerkende, betrouwbare en veilige omgeving – nu én in de toekomst?

Om je werk nog interessanter te maken, ben je óók de verbindende factor tussen de verschillende architectuurlagen. Wat moet er gebeuren op welke laag? Wie doet wat? En wat is een reële tijdsplanning? Je stuurt de werkzaamheden van de betrokken architecten aan, stemt deze af en houdt de voortgang in de gaten. Natuurlijk heb je daarbij nauw contact met je collega-domeinarchitecten voor straf, civiel & bestuur en toezicht & registers. Want gaat bijvoorbeeld een toepassing in het ene domein naar de cloud, dan kan dat gevolgen hebben in het andere.

Last but not least, is er nog onze Vakgroep Architectuur. Met je collega-architecten breng jij onze architectuur naar een hoger plan. Welke standaarden, principes en producten helpen daarbij? Ook delen jullie je kennis, binnen en buiten de vakgroep. Denk aan cursussen voor ontwerpers, ontwikkelaars en managers. Ons management hecht veel waarde aan een goede architectuur!

Ben jij een goede gespreks- en sparringpartner? Weet je mensen mee te krijgen, te enthousiasmeren en te overtuigen? En sta je stevig in je schoenen? Dan zou dit wel eens dé baan voor jou kunnen zijn!

Job requirements

Wat ze je bieden
Om te beginnen een leuke, informele werksfeer. Ze houden de lijnen graag kort! En je arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld. Wat belangrijke punten op een rij:

 • Je salaris is maximaal € 6.786 op basis van 36-urige werkweek. Je zit in schaal 13;
 • Je krijgt een Individueel Keuze Budget (IKB) van maximaal € 1.071 bruto per maand (16,37%). Dit is inclusief je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt dit budget bijvoorbeeld laten uitkeren of in vrije dagen omzetten;
 • Je houdt werk en privé prima in balans, bijvoorbeeld door thuis te werken, de mogelijkheid van 4×9 uur of ouderschapsverlof. Bovendien krijg je 144 vakantie- en 21,6 IKB-uren op basis van een 36-urige werkweek;
 • Binnen de Academy krijg je alle ruimte en is er volop aandacht voor jouw persoonlijke én vaktechnische ontwikkeling;
 • We stimuleren reizen met het OV! Je krijgt een OV-chipkaart waarmee je gratis voor je werk reist;
 • Je pensioen is goed geregeld via het ABP;
 • Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract. Functioneer je goed, dan wordt dit een contract voor onbepaalde tijd.

Wat ze van je vragen


Dit zijn de dingen waar je volgens het ideaalplaatje aan voldoet:

 • Je werkt en denkt op hbo+, of wo-niveau;
 • Je hebt zeker 3 jaar ervaring in het aansluiten van publieke SaaS-diensten, inclusief advisering rond cloudbeleid, cloudarchitectuur, control framework en security architectuur (o.a. federatieve IAM);
 • Je bent thuis in container-, API- en cloudgebaseerde architecturen;
 • Je weet als de beste hoe je architectuurproducten binnen de bedrijfsvoering (onder meer HRM, financiën, planning, digitaal archief, IAM of AVG) realiseert;
 • Je kunt met ArchiMate en liefst ook met Enterprise Architect uit de voeten;
 • Je Nederlands is uitstekend.

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable