Skip to content

Financieel Administratief medewerker

Hybrid
  • Huizen, Noord-Holland, Netherlands
€2,500 - €4,000 per month

Job description

Voor onze 3 innovatieve bedrijven zijn we op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker met kennis van Exact Online. Ben jij die Financieel Administratief Medewerker? Lees verder!

Wij zijn Hire.nl, 1 van de 3 labels die vallen onder de Leadoo Groep. De 2 andere labels zijn Documentaal.nl en Fitnessapparatuur.nl. Hire.nl zou je kunnen kennen van de werving & selectie die we al sinds 2009 doen. Onze slimme koppen bij Documentaal helpen organisaties met het zo simpel mogelijk maken van documentcreatie en huisstijlbewaking. Hoe ze dit doen? Met slimme software, strakke (custom made) templates en een sterk document management systeem. Fitnessapparatuur.nl is de verhuur- en verkoopspecialist van fitnessapparatuur in Europa. Voornamelijk B2B, van het inrichten van company gyms, sportscholen en fysiotherapiepraktijken tot grote evenementen zoals bijvoorbeeld de Olympische Spelen, tv-shows en radioprogramma’s; overal staat onze apparatuur.

Werkzaamheden Financieel Administratief Medewerker

Jij bent een held, een kennisbolwerk op het gebied van Exact Online en je draait je hand er niet voor om, om drie administraties te beheren. Jij beheert en automatiseert al onze financiële bedrijfsprocessen en voorziet continue gevraagd en ongevraagd van adviezen. Ons kantoor aan de haven van Huizen, uitkijkend op het Nautisch Kwartier is de standplaats van deze rol. Naast fijn en plezierig samenwerken op kantoor, kan er ook thuisgewerkt worden.

Job requirements

Wat zoeken wij in jou als onze Financieel Administratief Medewerker

Ten eerste passen enthousiaste, energieke, positieve mensen uitstekend in ons team. Verder ben je goed aan de telefoon, ook als daar een Engelstalig telefoontje tussen zit. Native of vloeiend Engels hoef je echt niet te spreken, maar een afspraak inplannen of terugbelverzoek aanmaken lukt jou probleemloos. Je durft de openstaande debiteuren streng ;-) aan te spreken om hun betalingsgedrag. Kennis en/of ervaring met Exact Online en/of Dynamisch is een pré.

Wat bieden wij de Financieel Administratief Medewerker?

Als je bij ons komt werken dan kan je genieten van gratis lunches, fitnessapparatuur voor thuis en hele leuke borrels/teamuitjes per jaar. Het salaris? Tussen €2.500/€4.000, afhankelijk van jouw kennis & ervaring. We don't pay peanuts so we don't want monkeys!

Enthousiast?

Dat snappen we! Klik dan snel op de solliciteer-button. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie op de vacature Financieel Administratief Medewerker! Tot snel?!

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable