Skip to content

Financieel adminstratief medewerker

Huizen, Noord-Holland, Netherlands€3,000 - €4,000 per monthBackOffice

Job description

Voor onze geweldige bedrijven zijn we ter uitbreiding op zoek naar een Financieel Adminstratief Medewerker met enorm veel kennis van Exact Online. Ben jij die Financieel Adminstratief Medewerker? Lees verder! Zo niet, lezen staat vrij maar dan heb je nog een hoop goed te maken ;-).


Wij zijn Hire.nl, 1 van de 3 labels die vallen onder de Leadoo Groep. De 2 andere labels zijn documentaal.nl en fitnessapparatuur.nl. Hire.nl zou je kunnen kennen van de werving & selectie die we al sinds 2009 doen. Inmiddels hebben we ons gespecialiseerd in IT detachering en internationaal recruitment. Onze slimme koppen bij Documentaal helpen organisaties met het zo simpel mogelijk maken van documentcreatie en huisstijlbewaking. Hoe ze dit doen? Met slimme software, strakke (custom made) templates en een sterk document management systeem. Fitnessapparatuur.nl is de verhuurspecialist van fitnessapparatuur in Nederland en België. Van particulieren en bedrijven tot tv-shows en radioprogramma’s; overal staat onze apparatuur.


Werkzaamheden Financieel Administratief Medewerker

Jij bent zoals gezegd een held, een kennisbolwerk op het gebied van Exact Online en je draait je hand er niet voor om, om drie administraties te beheren. Jij beheert en automatiseert al onze financiële bedrijfsprocessen en voorziet continue gevraagd en ongevraagd van adviezen. 

Als je jezelf hier nu nog niet in herkent dan ben jij echt niet de juiste persoon voor deze rol (maar check vooral onze andere vacatures!). Als jij jezelf hierin wel herkent dan weet je genoeg en daarom houden we het kort. Kijk hieronder voor de voorwaarden. Onder aan de pagina staat de solliciteren knop. Zie je zo!

Job requirements

Wat zoeken wij in jou als onze Financieel Adminstratief Medewerker
Ten eerste passen enthousiaste, energieke, positieve mensen uitstekend in ons team. Verder ben je goed aan de telefoon, en durf je de openstaande debiteuren streng ;-) aan te spreken om hun betalingsgedrag. Thats all, zoveel vragen we toch niet?

Als je bij ons komt werken dan kan je genieten van gratis lunches, fitnessapparatuur voor thuis en hele leuke borrels/teamuitjes per jaar. Het salaris? Zie de omschrijving. We don't pay peanuts so we don't want monkeys!


Enthousiast? 

Dat snappen we! Klik dan snel op de solliciteer-button. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Tot snel?! 

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable