Skip to content

GL administrator

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands€3,400 - €4,800 per month

Job description

Waar? Onder de rook van Rotterdam. Dáár zit jouw toekomstige werkgever ;-) Wil jij je als GL administrator verder specialiseren op het gebied van accounting, deel uitmaken van een fantastische - van origine Nederlands familiebedrijf - internationale organisatie, inhoudelijk uitdagende werkzaamheden en een goede balans houden tussen werk & privé? Dan zou jij, beste GL administrator, weleens een hele goede match kunnen zijn met mijn klant. 


Je wilt natuurlijk heel graag weten wat je zoal gaat doen als GL administrator bij deze wereldleider? 
Snap ik, ga ik je vertellen. Jij wordt verantwoordelijk voor juiste en tijdige rapportages van de opbrengsten en kostenstromen van verschillende entiteiten. Je zal direct contact onderhouden met verschillende afdelingen om de juiste informatie te verzamelen. Met deze informatie zorg je - samen met het team - voor een efficiënte P&C-cyclus. Zoals ik hierboven al aangaf zal je de mogelijkheid krijgen om jezelf te ontwikkelen tot specialist van een specifiek onderwerp. Je kan hierbij denken aan bijv. Btw-aangiftes of activaregistratie. Door het aanleveren van een cijfermatige analyse zal je jouw bijdrage leveren aan de managementinformatie. Ook zal je verantwoordelijk worden voor het opstellen balansspecificaties, controleren & analyseren van grootboekrekeningen en het uitvoeren van procescontroles en (adhoc) analyses

Bij jouw toekomstige werkgever ;-) krijg je het vertrouwen, de ruimte én mogelijkheid om verschil te maken. Naar jouw ideeën, input en bijdragen wordt geluisterd en echt iets mee gedaan. Het kan namelijk altijd beter, makkelijker & sneller. Dus meedenken in proces- en systeemoptimalisaties? We kunnen niet wachten! 


Arbeidsvoorwaarden GL administrator

  • Afhankelijk van werkervaring een salaris tussen €3.400 en €4.800,- bruto per maand (40-urige werkweek);
  • Een aantrekkelijke hybride samenwerking (uiteraard na de goede onboarding ;-));
  • Mooie bonusregeling;
  • Ban je leergierig aangelegd? Zij bieden heel veel opleidingsmogelijkheden aan en hebben een eigen Academy;
  • Work & pleasure: 25 vakantiedagen aan per jaar (40-urige werkweek);
  • Leuke personeelsuitjes!

Job requirements

Wie ben jij GL administrator?

Het enige wat we van je vragen is een afgeronde HBO- of universitaire studie (financieel of economisch gerelateerd) en enkele jaren werkervaring. Niets meer, niets minder. 


Ben jij ook zo nieuwsgierig bij welk bedrijf deze positie al GL administrator beschikbaar is?

Zoals gezegd zijn zij van origine een Nederlands familiebedrijf, meer dan 100 jaar geleden opgericht en inmiddels wereldleider in hun business. Zij zijn betrokken bij voedselverwerking (menselijke consumptie), pet food en farmacie. Wereldwijd meer dan 10.000 fte en actief in meer dan 25 landen. Met een omzet van ruim 1.5 miljard euro is er genoeg te doen voor jou als GL administrator!


Is je interesse gewekt met deze enigszins beknopte omschrijving van de GL administrator vacature

Dat hoopte ik stiekem al! Hoogste tijd om je te voorzien van meer informatie. Dus klik op die knop en ik laat heel snel van me horen. 

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable