Skip to content

Manager Finance en Control

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands€100,000 - €120,000 per yearRecruitment

Job description

Voor onze internationale opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Manager Finance&Control (100k-120K) die de verantwoording krijgt over Noord-West Europa. Het bedrijf is gevestigd onder de rook van Rotterdam. Voorlopig houden we de naam van dit bedrijf nog even voor ons, zodra we met de eerste gesprekken beginnen zullen we de naam zeker bekend maken. We begrijpen dat je wat meer informatie nodig hebt dan alleen ‘Manager Finance&Control onder de rook van Rotterdam’, dus we zullen ons best doen om je zoveel mogelijk informatie te geven zonder de naam te noemen. 


Het bedrijf

Dit bedrijf is een volledige dochteronderneming van een in Europa gevestigde multinational met meer dan 100 jaar succesvolle activiteiten in zijn sector. Zij zijn betrokken bij voedselverwerking (menselijke consumptie), pet food en farmacie. Deze organisatie is internationaal zeer actief, ondernemend en ambitieus. Zij hebben wereldwijd meer dan 10.000 mensen in dienst en zijn actief in meer dan 25 landen. Met een omzet van ruim 1.5 miljard euro is er genoeg te doen voor jou als finance professional! 

Job requirements

Uiteraard kunnen we hier een enorme waslijst met requirements gaan plaatsen. Dat gaan we niet doen! Waarom niet? Omdat dit bedrijf (en wij dus ook) veel meer geloof heeft in een match op basis van social skills. Oke, laten we duidelijk zijn. Ja er wordt gevraagd om een universitaire achtergrond, ja we zoeken iemand die al meer dan 15 jaar ervaring heeft in complexe, internationale finance omgevingen. Maar de no nonsense mentaliteit die dit bedrijf heeft is veel belangrijker in een vertaalslag naar jou als nieuwe Manager Finance&Control. 


Zowel in je rol naar je medewerkers als naar andere collega's toe is die no nonsense (we make it happen) mentaliteit zeer belangrijk. Ondanks de grote van de onderneming kom je namelijk allesbehalve in een gespreid bedje terecht. Er is enorm veel te doen (overigens in de positieve zin van het woord). Voor jou heeft er een interim manager gezeten die deze afdeling opnieuw gestalte heeft gegegeven en jij gaat het stokje dan ook overnemen. We zijn niet op zoek naar iemand die op de winkel gaat passen maar wel naar iemand die de no nonsense mentaliteit met ondernemersschap kan combineren. 


Zie je dit al helemaal voor je? Dan denk ik dat we al dicht bij een eerste gesprek zijn. De gesprekken overigens, zullen worden gevoerd met mensen. Geen testen, geen rollenspellen, gewoon echte gesprekken met echte mensen, daar waar het echt om draait.  De mensen, de sfeer en de cultuur. Wij willen namelijk dat je de komende 10 jaar onze collega bent en niet de komende 10 maanden. 


Geloof jij dus ook in de typische (misschien wel Rotterdamse) handelsgeest of ondernemersschap in een hele open internationale omgeving? Welnu, dan staat je nog maar 1 ding te doen. Klik op die solliciteer knop en wie weet spreek ik je snel!

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable