Skip to content

Marketing medewerker

Netherlands, Noord-Holland, HuizenRecruitment

Job description

Zoek jij een bedrijf waar je zowel je marketing als commerciële als kwijt kan? Dan ben je hier op de juiste plek! Leadoo Groep is namelijk op zoek naar twee enthousiaste marketing medewerkers.


Wij zijn Hire.nl, 1 van de 3 labels die vallen onder de Leadoo Groep. De 2 andere labels zijn documentaal.nl en fitnessapparatuur.nl. Hire.nl zou je kunnen kennen van de werving & selectie die we al sinds 2009 doen. Inmiddels hebben we ons gespecialiseerd in IT detachering en internationaal recruitment. Dat betekent dat jij letterlijk met de hele wereld in verbinding staat. Van Braziele tot aan Japan en alles wat ertussen zit (als de aarde plaat zou zijn) ;-).  


Onze slimme koppen bij Documentaal helpen organisaties met het zo simpel mogelijk maken van documentcreatie en huisstijlbewaking. Hoe ze dit doen? Met slimme software, strakke (custom made) templates en een sterk document management systeem. Wij ontwikkelen dan ook onze eigen software met onze inhouse developers.

Fitnessapparatuur.nl is de verhuurspecialist van fitnessapparatuur in Nederland en België. Van particulieren en bedrijven tot tv-shows en radioprogramma’s; overal staat onze fitnessapparatuur.


We agree, we zijn een bont gezelschap vanuit onze kantoren in Arnhem, Huizen en Zoeterwoude. Maar we like it this way.  

Job requirements

Over jou

Jij bent de spil tussen de klant en de organisatie. Je houdt je bezig met het telefonisch adviseren van klanten, het opvolgen van leads, het opstellen van offertes, het afhandelen van orders. Hey maar die marketing kant dan? Je hebt helemaal gelijk hoor. Marketing maakt een belangrijke deel uit van je rol. Social media bijhouden en maken, de bedrijven beter presenteren online (website bijvoorbeeld) maar bijvoorbeeld ook zorgen dat we goed mogelijk gevonden worden op marktplaats (in het geval van fitnessapparatuur). Het is dus een hele diverse rol waar je zelf ook veel individuele invulling aan kunt geven.


Verder vanuit onze kant geen saaie bulletpoints met twaalf-in-een-dozijn opsommingen. Nee, wat wij belangrijk vinden is jouw affiniteit met de business, jouw doorzettingsvermogen, commerciële marketing werkervaring en jouw toegevoegde waarde in ons team. Wat wel fijn is, vanwege onze internationale activiteiten en ambities, dat je naast Nederlands minimaal Engels spreekt en any other language is a big bonus! By the way, we hebben al Nederlands, Engels, Duits, Frans, Bulgaars, Roemeens, Portugees, Spaans en Italiaans in huis! 


Voor jou

Wij hebben in de aanbieding een ontzettend leuke, positieve club met gedreven, enthousiaste mensen. Geen gezeur of gezeik over wel of niet thuiswerken. We zien je graag 1x per week op kantoor, de rest werk je lekker waar jij wil. We zijn gewend om in internationale scrumteams te werken.

Als je bij ons komt werken dan kan je genieten van gratis lunches, fitnessapparatuur voor thuis en hele leuke borrels/teamuitjes per jaar. Het salaris? Onze italiaanse collega zou zeggen : "Issseee nietttee slecccchttt". 


Enthousiast?

Dat snappen we! Klik dan snel op de solliciteer-button. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Tot snel?!

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable