Skip to content

Recruiter

Huizen, Noord-Holland, Netherlands€50,000 - €70,000 per yearRecruitment

Job description

Attenzione prego! Wij zijn op zoek naar een Recruiter met een talenknobbel!

‘Hi <insert voornaam>, in mijn zoektocht naar een Python developer kwam ik jouw profiel tegen en deze wekte gelijk mijn interesse.’ ‘Hi <naam>, ik kwam jouw profiel tegen en je lijkt me een goede kandidaat voor een mooie functie bij mijn opdrachtgever.’ 

Spreekt jou dit aan als Recruiter? Skip deze vacature dan maar. Want wij zijn op zoek naar een Recruiter die het net even wat anders doet dan de rest. Net als wij.  Waar dan ook ter wereld. Want we hebben je nodig overal in de wereld. En dan maakt het ons niet uit of je in de Us of op Bali vertoeft. Of gewoon hier in het altijd mooie en pittoreske Huizen uiteraard.


Buenos días senior recruiter!

Hi, wij zijn Hire.nl. Het recruitment- en detacheringsbureau dat niet één, maar liever 2 stappen extra zet. We luisteren écht naar wensen, houden de lijntjes kort en werken hard om de beste resultaten te halen. Persoonlijk, no-nonsense, geen cv’s schuiven maar mensen verbinden. Wij zijn de recruiter waarvan je niet gaat zuchten als die contact met je opneemt.  


Lieto di conoscerti, this is what we do
Je kent ons van de nationale en internationale werving & selectie die we al jaren doen. We vervullen vacatures van IT-professionals in Nederland tot Managing Directors in Japan. 


あなたが必要です
Die gaat te ver, hè? Oké, er staat: we hebben je nodig! We schrijven dit natuurlijk niet allemaal voor niets. Alhoewel het eerlijk gezegd best leuk is om af en toe te lezen hoe lekker we eigenlijk bezig zijn. Soms zijn we zo druk dat dat besef er nog wel eens bij inschiet. En daar komt gelijk de monkey out of the sleeve; we zijn druk. Knetterdruk, welteverstaan.

D’accord, we zoeken een grenzeloze senior recruiter
We zoeken dus versterking! Een nieuwe Hire Hero die ons met name helpt op het gebied van internationale recruitment. Die zelfstandig multifunctie en internationaal kan werven, van IT tot financieel of quality & controlling en van Azië tot Zuid-Afrika. Een senior recruiter aan wie we complete trajecten over kunnen laten, die zelf verantwoordelijk is voor het onderhouden van relaties met onze opdrachtgevers en die het mooi vindt om onze business nog verder uit te bouwen. Een senior recruiter met een flinke talenknobbel, geen mañana mañana-instelling maar een aanpakker. Niet op zoek naar de regular kantoorbaan, maar het tof vindt om in en voor verschillende landen te werven.  


Quanta costa? 

Ja, we vragen nogal wat. Maar je krijgt er dan ook genoeg voor terug; 

 • 24 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband ;
 • Een meer dan goed salaris. Want: if you pay peanuts, you’ll get monkeys ;
 • Gratis lunch op kantoor ;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid; je komt als Senior binnen dus we behandelen je ook zo. Graag zelfs. 

Interesse? Venga venga, solliciteer! 
Mooi! Wij ook in jou! Dus, bel, app, mail, schrijf een brief, stuur een postduif, kom langs voor een kop koffie, hoe je het ook doet; als je maar contact opneemt! We spreken je heel graag, heel snel. Adios!

Job requirements

Hi, is it you we’re looking for? 
Laten we er niet omheen draaien; je moet wel het één en ander in huis hebben om deze toffe baan goed uit te kunnen voeren. Uit ervaring weten we dat: 

 • Je HBO werk- en denkniveau nodig hebt; 
 • Je communicatieve skills verder moeten strekken dan het kunnen doen van small talk; 
 • Die communicatieve skills moeten ook in het Engels kunnen. Nog meer talen onder de knie? Mooie pré!
 • Je écht zelfstandig moet kunnen werken. Ja ‘zelfstandig kunnen werken’ is een dooddoener en niet de meest originele, maar je moet de hele rol van exclusieve recruiter voor een multinational in je eentje kunnen dragen, dus het is wel degelijk hard nodig; 
 • Proactiviteit onmisbaar is; 
 • Out of the box denken ook. Doen we allemaal, leuk man; 
 • Je niet terugdeinst voor aanpoten wanneer het nodig is.

Interesse?

Let us know via de 'apply button'! 

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable