Skip to content

Accountmanager

Leiden, Zuid-Holland, Netherlands€3,500 - €5,200 per month

Job description

Vacature Accountmanager in de omgeving van Leiden beschikbaar! Wil je meer weten over het bedrijf, de inhoud van de job en je toekomstige collega’s? Lees deze vacature Accountmanager dan vooral verder ;-) 

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf op het gebied van content management en digitale strategieën. Zij werken samen met grote klanten zoals bijvoorbeeld Body & Fit, Universiteit Leiden, Bol.com & VodafoneZiggo. Naast deze grote namen werken ze ook voor MKB. Hun expertise zorgt voor impactvolle, onderscheidende, vindbare content. Zij weten het verhaal van de klant tot leven te brengen. Leuk detail: zij zijn al voor de 5e keer benoemd tot FD Gazellen! Als Accountmanager bij deze creatieve club ben je primair verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe leads. Daarnaast komt er natuurlijk een stuk relatiemanagement bij kijken.

De vacature Accountmanager 

Als Accountmanager ben je de belangrijkste schakel tussen de klant en de dienstverlening van de organisatie. Je hebt een duidelijke focus op het genereren van nieuwe leads en het beheren van bestaande relaties. Je werkt nauw samen met je salesteam (vertellen we zo meer over), marketing en andere collega’s om de behoeften van de klant te begrijpen en oplossingen te bieden die aan hun verwachtingen voldoen. Thuiswerken kan zeker, maar veel liever zien ze je 2 tot 3 dagen per week op kantoor in Leiden. Verder ben je als Accountmanager verantwoordelijk voor: 

  • Uitbouwen klantportefeuille;
  • Klanten adviseren bij hun uitdagingen op het gebied van content;
  • Accountplannen opstellen;
  • Verantwoordelijkheid nemen en ownership tonen voor de KPI’s & targets;
  • Creatief meedenken om de zichtbaarheid en propositie van het bedrijf te optimaliseren d.m.v. events en promo-activiteiten.

Je wil natuurlijk ook wat weten over je directe en indirecte team? Het salesteam bestaat - naast jou - uit 4 enthousiaste, sprankelende Accountmanagers met een echte growth mindset. Vanzelfsprekend werk je ook nauw samen met de marketeers en content specialisten. En om de cirkel helemaal rond te krijgen: met jouw salesactiviteiten bezorg je de contentconsultants mooie en spannende opdrachten - zowel inhouse als op klantlocatie. De organisatie bestaat uit zo'n 80 fte. Er heerst een informele & professionele werksfeer, flexibiliteit en creativiteit. De organisatie is plat, schakelt snel en er is ruimte en mogelijkheid om ideeën te ventileren.

Job requirements

Nu even over jou, ambitieuze Accountmanager

In de eerste plaats heb je feeling met het type dienstverlening. Jij hebt affiniteit en/of reeds ervaring op het gebied van content management, copywriting en de relevantie van een goed ingerichte contentstrategie. Jij beschikt over een gezonde dosis humor, je legt makkelijk contacten en verbindingen, kan snel schakelen, bent gedreven, weet juiste en prikkelende vragen te stellen en het bruist om jou heen. We denken dat - om succesvol te zijn in deze rol als Accountmanager - je tussen de 3 & 8 jaar relevante B2B werkervaring hebt op hbo-niveau.

Wat ze jou hebben te bieden, Accountmanager?

Zij bieden jou de kans om samen te werken met grote klanten en mee te werken aan uitdagende projecten. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd en er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. En verder?

  • De salarisrange ligt grofweg tussen €3500 - €5200;
  • Goede bonusregeling;
  • Mobiliteitsbudget (leaseauto optioneel) en telefoonvergoeding;
  • Persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en groei wordt gestimuleerd, o.a. via de sterke inhouse academy.
  • Een actieve, maar niet verplichte ‘feestcommissie’. Zin in een borrel, bootcamp, workout, pizza, feestje? Dan sluit je gezellig aan. Liever naar huis of nog even die nieuwe klant binnenhalen? Uiteraard geen probleem. 

Je bent er nog steeds, Accountmanager. Wat leuk!

Is je interesse en nieuwsgierigheid gewekt met deze vacature Accountmanager? Cv in orde? Klik dan op die button en je hoort sowieso snel van ons!

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable