Skip to content

Secretaresse

Netherlands, Noord-Holland, HuizenBackOffice

Job description

Een enthousiaste Secretaresse gezocht voor de 3 verschillende labels van de Leadoo Groep, Hire.nl, Documentaal.nl & Fitnessapparatuur.nl. Ben jij een echte aanpakker, hou je van regelen en kunnen we een diversiteit aan taken wel aan jou besteden? Dan zou de match met deze vacature Secretaresse weleens heel goed kunnen zijn.


Hire.nl zou je kunnen kennen van de werving & selectie die we al sinds 2009 doen. Inmiddels hebben we ons gespecialiseerd in IT detachering en internationaal recruitment. Onze slimme koppen bij Documentaal helpen organisaties met het zo simpel mogelijk maken van documentcreatie en huisstijlbewaking. Hoe ze dit doen? Met slimme software, strakke (custom made) templates en een sterk document management systeem. Fitnessapparatuur.nl is de verhuurspecialist van fitnessapparatuur in Nederland en België. Van particulieren en bedrijven tot tv-shows en radioprogramma’s; overal staat onze apparatuur.

De Secretaresse die wij zoeken is onderdeel van het front- en backoffice team. Dat team is deels overkoepelend werkzaam voor alle drie de labels, maar het andere deel van de werkzaamheden hebben altijd een accent op 1 van de 3 labels.

Je houdt je onder andere bezig met agendabeheer, (financieel) administratieve, organisatorische en secretariële werkzaamheden, e-mailafhandeling etc. Daarbij bewaak, coördineer en regel je de voortgang van in behandeling zijnde vraagstukken, projecten, actiepunten en afspraken.

Job requirements

Als we kijken naar jouw achtergrond, kennis en eigenschappen:

  • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Uitstekende beheersing van minimaal de Nederlandse en Engelse taal. Een derde taal is een mooie pré!
  • Je houdt van overzicht, bent stressbestendig & accuraat;
  • Je bent communicatief sterk en in staat om snel te schakelen;
  • Je bent een echte spin in het web!
  • Je bent beschikbaar voor 32 of 40 uur.

Wat hebben wij jou te bieden?

Veel! Ten eerste een enthousiast, energiek team van professionals die houden van de combinatie hard werken en plezier maken. Bij ons bedrijf zijn de lijntjes kort, heerst geen hiërarchie en wordt er echt naar je geluisterd. Er is ruimte voor eigen input & ideeën. Daarnaast kan je genieten van onze dagelijkse kantoorlunch, fitnessapparatuur voor thuisgebruik, diverse leuke borrels en bedrijfsuitjes. Het salaris? We don’t pay peanuts, so we don’t want monkeys!

Enthousiast?

Snap ik volkomen! Dan is de beste next step om op die ‘apply’ button te klikken. We spreken elkaar snel!

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable