Skip to content

Senior Business Controller

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands€80,000 - €98,000 per year

Job description

Stop! Read the caption! Onze klant is op zoek naar een ambitieuze en met name data gerichte Senior Business Controller om het financiële team te versterken. Als Senior Business Controller ben je verantwoordelijk voor het beheren van de financiële planning en analyse, evenals de rapportage en prognose. Je fungeert als een strategisch partner en ondersteunt de Finance director bij het nemen van belangrijke beslissingen. 


Tot zover de standaard blabla beste Senior business controller. You like data? You like data en finance? Mooi! Dan moeten we jou hebben namelijk. Jij gaat doen waar een business controller echt voor (zou) moeten staan en dat is vooruit kijken en voorspellen. En dat doe je aan de hand van common sense maar ook aan de hand van de enorme hoeveelheid data die onze klant beschikbaar heeft. 
 

Als Data-Driven Business Controller ben je verantwoordelijk voor het creëren en onderhouden van een solide rapportagesysteem op basis van diverse databronnen. Je werkt nauw samen met verschillende stakeholders binnen en buiten het bedrijf, en vertaalt data en analyses naar concrete business- en financiële resultaten. Je bent verantwoordelijk voor het identificeren van kansen en risico's op basis van data, en werkt samen met het managementteam om bedrijfsstrategieën te ontwikkelen die bijdragen aan de groei en winstgevendheid van het bedrijf.

Job requirements

Als ideale kandidaat beschik je over een Master diploma in een vakgebied zoals Finance, Business Administration of Data Science, en heb je minimaal 8 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt een uitstekend begrip van financiële rapportages en Key Performance Indicators (KPI's), gecombineerd met een sterke achtergrond in data-analyse en -modellering. Je hebt ervaring met rapportagesystemen en data-visualisatietools zoals PowerBI, Tableau of QlikView, en hebt uitgebreide kennis van Excel.

Onze klant biedt een zeer uitdagende en inspirerende werkomgeving, waar je volop kansen hebt om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen het bedrijf. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn voor de mid career functie waar we het over hebben prima te noemen. 


Minstens zo belangrijk : Dit is echt een geweldig mooi Rotterdams bedrijf. Hier viert ondernemerschap hoogtij. In alle lagen van het bedrijf. 

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable