Skip to content

Senior Financial Controller

Dordrecht, Zuid-Holland, Netherlands€60,000 - €70,000 per year

Job description

Stop! Read the caption! Onze klant is op zoek naar een geïnspireerde Senior Financial Controller om haar uitmuntende financiële team nog verder te versterken. Als Senior Financial Controller ben je verantwoordelijk voor het beheren van de financiële planning en analyse, evenals de rapportage en prognose. Je fungeert als een strategisch partner en ondersteunt de Finance director en het management bij het nemen van belangrijke beslissingen. 


Tot zover de standaard blabla beste Senior Financial Controller. Als jij gepassioneerd bent met het verwerken van cijfers en je die echte ondernemersgeest hebt dan moeten we jou hebben namelijk. Jij gaat doen waar een Senior Financial Controller echt voor (zou) moeten staan en dat is diep in de cijfers duiken en zorgen dat al jouw zaakjes op orde zijn. En dat doe je aan de hand van common sense maar ook aan de hand van jouw inspirerende manier van werken en communiceren.


We zoeken namelijk niet die schuchtere, achter zijn scherm weggedoken financial maar juist degene die op de voorgrond wil treden en niet bang is om gevraagd en ongevraagd adviezen te geven. Je werkt immers nauw samen met je team, in het binnen en buitenland, met verschillende stakeholders binnen en buiten het bedrijf, en vertaalt data en analyses naar concrete business- en financiële resultaten. Je bent verantwoordelijk voor het identificeren van kansen en risico's op basis van data, en werkt samen met het managementteam om bedrijfsstrategieën te ontwikkelen die bijdragen aan de groei en winstgevendheid van het bedrijf.

Job requirements

Als ideale kandidaat beschik je over een Master diploma in een vakgebied zoals Finance, Business Administration of Data Science, en heb je minimaal 8 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt een uitstekend begrip van financiële rapportages en Key Performance Indicators (KPI's), gecombineerd met een sterke achtergrond in data-analyse en -modellering. Je hebt ervaring met rapportagesystemen en data-visualisatietools zoals PowerBI, Tableau of QlikView, en hebt uitgebreide kennis van Excel.

Onze klant biedt een zeer uitdagende en inspirerende werkomgeving, waar je volop kansen hebt om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen het bedrijf. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn voor de mid career functie waar we het over hebben prima te noemen. 


Minstens zo belangrijk : Dit is echt een geweldig mooi Rotterdams bedrijf. Hier viert ondernemerschap hoogtij. In alle lagen van het bedrijf. 

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable