Skip to content

Service monteur fitnessapparatuur

Netherlands, Noord-Holland, HuizenRecruitment

Job description

Service monteur fitnessapparatuur? 

Let’s call in all the fitgirls & fitboys! Geintje, een sixpack is echt niet nodig, liefde voor sport wel! Ben je liever lui dan moe? No offense, maar sla deze vacature dan maar even over. Want in deze toffe functie ben je fulltime (of in ieder geval minstens 32 uur) met sport en techniek bezig. Jij wordt namelijk alweer de 3e service monteur van Fitnessapparatuur.nl! Als Service monteur fitnessapparatuur begrijp je dat affiniteit met fitness je baan niet alleen leuker maakt, maar je er ook nog meer uit haalt. En daar hebben we allemaal wat aan. Goed, tot zover de warming up. Let’s talk business, want we zijn hard op zoek naar een Service monteur fitnessapparatuur bij ons op kantoor in Huizen of Zoeterwoude (aan jou de keus). Of je doet de klussen gelijk vanuit huis.

Fitnessapparatuur.nl groeit hard en aanvragen lopen storm. We kunnen wel stellen dat we het afgelopen jaar een Persoonlijk Record hebben gedraaid. Inmiddels staan onze apparaten bij talloze huishoudens, bedrijven, hotels en luxe appartementencomplexen door heel Nederland én België. Maar ook in de showbizz staan onze apparaten in de spotlights! Zo worden onze loopbanden onder andere gebruikt op de set van GTST, en bij 3FM Serious Request. En guess what, we zijn nog lang niet klaar! Samenwerkingen met verzekeraars, de zakelijke markt, revalidatie-specialist; onze ambities rijken nog ver. Daar hebben we jouw (technische) spierkracht bij nodig!

Hallo technische held, we kunnen niet wachten tot je ons hiermee gaat helpen
Waarschijnlijk kan je je er inmiddels al wel wat bij voorstellen, maar er gebeurt nogal het één en ander bij ons; offerte-aanvragen voor grote en kleine events, klanten die bellen met vragen, het bijhouden van onze verkoopkanalen(onze webshop maar ook Marktplaats, Ebay en Amazon), binnenkomende chats en e-mails die om (re)actie vragen, relaties met het Media Park die onderhouden moeten worden. En dat is de commerciele kant!

Uiteraard hebben veel van onze klanten onderhoudscontracten, moet verhuurde fitnessapparatuur onderhouden worden en krijgen we zeer veel verzoeken voor preventief en correctief onderhoud. Als jij in je skillset al ervaring meeneemt op bijvoorbeeld Technogym, LifeFitness, StarTrac of andere merken dan worden we al razend enthousiast. Het is echter geen must! Technisch inzicht is belangrijker maar ervaring is zeker een bonus.

Job requirements

Wat je in je mars moet hebben
Inkoppertje: je communicatieve skills moeten on point zijn, zowel schriftelijk als verbaal. Met jouw empathische, technische en sociale skills ben jij een fijn aanspreekpunt voor al onze klanten en relaties; van consumenten tot bedrijven en instellingen. Je voelt aan je water hoe je moet reageren en je hebt een neus voor het oplossen van onmogelijkheden.

Om alles in goede banen te laten verlopen is het handig als je secuur werkt, stressbestendig bent en altijd het overzicht weet te behouden. We denken dat een technische opleiding/achtergrond nodig is om deze rol goed te vervullen, maar we staan er zeker voor open om ons van het tegendeel te laten overtuigen. Passie, bevlogenheid en ambitie vinden we het belangrijkst.

Last, but not least: een goede dosis ambitie juichen we alleen maar toe. We zijn een groeiende organisatie en we doen er alles aan om onze mensen mee te laten groeien. Figuurlijk dan hè, want ondanks dat we ook veel tijd doorbrengen in de Formule 1 playseats, staat vitaliteit bij ons hoog in het vaandel. Maar goed, dat laatste kun je altijd een boost geven in onze fitnessapparaten in onze showroom. En dat is maar goed ook, want een race tegen je collega’s is bijna niet af te slaan!

Hier kun je op rekenen
Work hard, play hard(er). Zonder ontspanning geen inspanning. Daarom kun je bij ons stoom uitblazen in onze playseats, jezelf een boost geven met espresso van onze professionele espresso-machine (tip: we hebben collega’s met serieuze barista-skills), genieten we samen van een gratis lunch en bieden we een mooi salaris. Want een toffe baan is leuk, je boodschappen kunnen betalen is ook fijn. En last but not least heb je natuurlijk een waanzinnige persooneelskorting op onze fitnessapparatuur!


Enthousiast? Mooi! Solliciteer direct, wij kunnen niet wachten tot je je onsterfelijk komt maken.

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable