Skip to content

Supply Chain Planner

Netherlands, Zuid-Holland, Nieuwerkerk a/d IJssel€3,000 - €3,500 per month

Job description

Als Supply Chain Planner werken bij een hele mooie, internationale - van origine Nederlandse - organisatie vlakbij Rotterdam? Dit is jouw kans!

Dit bedrijf is een volledige dochteronderneming van een in Europa gevestigde multinational met meer dan 100 jaar succesvolle activiteiten in zijn sector. Zij zijn betrokken bij voedselverwerking (menselijke consumptie), pet food en farmacie. Zoals gezegd is deze organisatie internationaal zeer actief, ondernemend en ambitieus. Zij hebben wereldwijd meer dan 8000 mensen in dienst en zijn actief in meer dan 20 landen.

Werken in een internationale dynamische omgeving? Dan zou deze job weleens een hele interessante voor je kunnen zijn!


Hoe ziet de job als Supply Chain Planner eruit?

Je houdt je bezig met de planning o.b.v. de beschikbare data en bent in charge als het gaat om het analyseren van vraag & aanbod. Ook stem je de verkoopplanning af met het verkoopteam. Tevens verwerk en optimaliseer je de productie- en inkooporder waarbij je gebruik maakt van een state of the art planningssysteem. Jij gaat aan de slag met het databeheer van het productassortiment en de verkoopplanning. En hebben collega's vragen over sales, operations of planning? Dan ben jij hun go-to person!

Wat deze Supply Chain Planner nóg specialer maakt is dat gewerkt wordt met een natuurproduct, de eindproducten voor 80% uit eigen productie en voor 20% uit inkoop van derden bestaan én vraag & aanbod op dagelijkse basis onderhevig zijn aan veranderingen vanwege regionale-, seizoens- en weersinvloeden & logistieke complexe stromen.

Job requirements

De ideale Supply Chain Planner

Een afgeronde MBO-, HBO- of WO-opleiding, waarbij de richting Supply Chain of Economie de voorkeur heeft. Verder weet je het overzicht goed te behouden, zie je door de bomen het bos nog wél en kan je goed & snel schakelen. 


Wat bieden we onze Supply Chain Planner

  • Uiteraard een goed salaris;
  • Interessante bonusregeling van een bruto maandsalaris;
  • Veel interessante opleidingsmogelijkheden via de eigen Academy;
  • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. een 40-urige werkweek;
  • Een goede werkplek, op regelmatige basis leuke personeels- en teamuitjes;
  • De volledige mogelijkheid te werken en bouwen aan een persoonlijke carrière waarbij meegedacht wordt en je gestimuleerd wordt.


Enthousiast over onze Supply Chain Planner?

Dat snappen we! We kijken naar je uit!


or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable