Skip to content

Traineeship Operations

Netherlands, Noord-Brabant, Cuijk€2,900 - €3,200 per month

Job description

Het unieke, uitdagende one of a kind Traineeship Operations bij onze partner Van Hessen zorgt ervoor dat jij specialist wordt binnen de organisatie. Deze dynamische, internationale business is niet te leren uit een boek; je moet het ervaren, zien & doen! En dat is precíes wat je gaat doen tijdens het Traineeship Operations. Zie het als één grote onboarding waarbij je het vertrouwen, de vrijheid, de ruimte, mogelijkheid & faciliteiten krijgt om te ontdekken, ontwikkelen, uitproberen, verbeteren & leren. Om vervolgens in een mooi, zeer passende vaste positie terecht te komen na het traineeship. Wil jij jouw carrière een kickstart geven? Dan is dit traineeship de juiste!

Wat leer je dan zoal?

Je maakt kennis met de volledige productielijnen en productieprocessen van Van Hessen. Deze processen lopen van de productieomgeving naar de sorteer-fabrieken en van inkoop tot aan verkoop. Je leert Van Hessen als trainee dus echt van binnen én buiten kennen en die kennis is nodig om carrière te maken binnen de Van Hessen groep!

Dit Traineeship Operations zal ongeveer 12 maanden duren. Tijdens deze periode leer je het bedrijf van A tot Z kennen, elke schakel in de keten. Deze kennis is van toegevoegde waarde voor jouw veelbelovende carrière binnen Van Hessen. Tijdens het traineeship ontwikkel je je naar een functie die past bij jouw affiniteit, studieachtergrond en vaardigheden. Dit doe je natuurlijk niet alleen! Gedurende het hele traineeship krijg je ondersteuning en begeleiding van jouw tutor & mentor zodat je het beste uit jezelf kunt halen in je ontwikkelingsproces. Tijdens het traineeship ga je je steeds meer specialiseren en zelfstandig projecten oppakken. Je krijgt steeds meer verantwoordelijkheden en wordt voorbereid op het unieke werk bij Van Hessen. De standplaats is Cuijk.


Wie zijn zij?

Van Hessen is een van de toonaangevende wereldspelers in de inkoop, verwerking en distributie van natuurdarmen, vleesproducten, farmaceutische producten en diervoeding. Ze verwerken dierlijke bijproducten tot hoogwaardige voedingsmiddelen en grondstoffen voor de farmaceutische industrie. Hun producten zijn 100% natuurlijk en dankzij de kennis en kunde van de medewerkers van een zeer hoge en constante kwaliteit.

Job requirements

Wat krijg je?

 • Een betaald traineeship van ± 12 maanden met een salaris tussen €3.100 en €3.200 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek (een stap in salaris na het afronden van het traineeship, en start van vaste positie);
 • Een internationale werkomgeving;
 • Een unieke kans om de kneepjes van het vak te leren en te groeien binnen deze bijzondere wereld;
 • Geen standaard kantoorbaan, veel afwisselender & dynamischer dan dat;
 • Werken met collega's met passie en liefde voor het product en het vak;
 • Van Hessen begrijpt dat je af en toe vakantie nodig hebt, daarom bieden ze je 25 vakantiedagen per jaar;
 • Goede aanvullende voordelen zoals een bonusregeling, pensioen en veel meer.


Wie ben jij?

 • Een Bachelor of Master en een zeer pragmatische inslag;
 • Durft eigenaarschap te nemen;
 • Je hebt een ondernemende persoonlijkheid;
 • Je spreekt en schrijft goed Engels. Een tweede taal, zoals Spaans of Duits, is een voordeel.
 • Je hebt een sterk karakter, maakt snel contact, kunt kritisch denken en hebt een don't talk the talk, but walk the walk mentaliteit.


Het doel van dit traineeship is om uiteindelijk – via Assistent Manager Operations - toe te werken naar de positie van Manager Operations. Hieronder een korte omschrijving hoe de rol van Manager Operations er ongeveer uitziet:

Als ondernemende Manager Operations ben je verantwoordelijk voor de resultaten van de productielocatie(s). Binnen deze productielocaties worden darmpakketten verwerkt. Je zorgt ervoor dat je met de locatie(s), die tot jouw verantwoordelijkheid behoren, nauwe contacten onderhoudt. Je stuurt op KPI's die gemeten worden in efficiency, kwaliteit, personeel, rendement en kosten. Deze metingen weet je te vertalen in managementrapportages. Continu ben je bezig met optimaliseren van de productielocaties. De werkzaamheden in deze afwisselende functie variëren van het inrichten en verbeteren van het productieproces, aansturen van medewerkers, zorgen voor een goede en veilige werkomgeving voor medewerkers tot het begeleiden van audits, uitvoeren van kwaliteitscontroles, opstellen en handhaven van werkprocedures, optimaliseren van samenwerking met contractors en overige leveranciers. Je rapporteert aan de Director International Operations. Je onderhoudt nauwe contacten met het hoofdkantoor in Nederland.


Ben je geïnteresseerd in meer informatie over deze unieke kans? Dat begrijpen we maar al te goed. Reageer dan meteen, Laura Dijcks neemt snel contact met je op. 

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable