Skip to content

Traineeship Projectmanager

Netherlands, Noord-Brabant, Cuijk€3,100 - €3,200 per month

Job description

Het unieke, uitdagende one of a kind traineeship Projectmanager bij onze partner Van Hessen zorgt ervoor dat jij specialist wordt binnen de organisatie. Deze dynamische, internationale business is niet te leren uit een boek; je moet het ervaren, zien & doen! En dat is precíes wat je gaat doen tijdens het traineeship Projectmanager. Zie het als dé kickstart van jouw carrière waarbij je het vertrouwen, de vrijheid, de ruimte, mogelijkheid & faciliteiten krijgt om te ontdekken, ontwikkelen, uitproberen, verbeteren & leren. Om vervolgens in een mooie, zeer passende vaste positie terecht te komen na het traineeship Projectmanager van 18 maanden. 


Wat leer je dan zoal? 

Je maakt kennis met de volledige productielijnen en productieprocessen van Van Hessen. Deze processen lopen van de productieomgeving naar de sorteerfabrieken en van inkoop tot aan verkoop. Je leert Van Hessen als trainee dus echt van binnen én buiten kennen en die kennis is nodig om carrière te maken binnen de Van Hessen groep!

Dit traineeship zal ongeveer 12-18 maanden duren. Tijdens deze periode leer je het bedrijf van A tot Z kennen, elke schakel in de keten. Deze kennis is van toegevoegde waarde voor jouw veelbelovende carrière binnen Van Hessen. Tijdens het traineeship ontwikkel je je naar een functie die past bij jouw affiniteit, studieachtergrond en vaardigheden. Dit doe je natuurlijk niet alleen! Gedurende het hele traineeship krijg je ondersteuning en begeleiding van jouw tutor & mentor zodat je het beste uit jezelf kunt halen in je ontwikkelingsproces. Tijdens het traineeship ga je je steeds meer specialiseren en zelfstandig projecten oppakken. Je krijgt steeds meer verantwoordelijkheden en wordt voorbereid op het unieke werk bij Van Hessen.

Voorbeelden van projecten waarbij je betrokken kan zijn: JD Edwards implementatie, opzetten en implementeren van diverse systemen op het gebied van bijvoorbeeld de ingangscontroles, systeemonderhoud, verdere lean and mean kantoordigitalisering etc. 


Wie zijn zij?

Van Hessen is een van de toonaangevende wereldspelers in de inkoop, verwerking en distributie van natuurdarmen, vleesproducten, farmaceutische producten en diervoeding. Ze verwerken dierlijke bijproducten tot hoogwaardige voedingsmiddelen en grondstoffen voor de farmaceutische industrie. Hun producten zijn 100% natuurlijk en dankzij de kennis en kunde van de medewerkers van een zeer hoge en constante kwaliteit. 

Job requirements

Wat krijg je?

 • Een betaald traineeship van ± 12-18 maanden met een salaris tussen €3.100 en €3.200 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek;
 • Een internationale werkomgeving;
 • Een unieke kans om de kneepjes van het vak te leren en te groeien binnen deze bijzondere wereld;
 • Geen standaard kantoorbaan, veel afwisselender & dynamischer dan dat;
 • Werken met collega's met passie en liefde voor het product en het vak;
 • Van Hessen begrijpt dat je af en toe vakantie nodig hebt, daarom bieden ze je 25 vakantiedagen per jaar;
 • Goede aanvullende voordelen zoals een bonusregeling, pensioen en veel meer.


Wie ben jij?

 • Je hebt een hbo- of wo-diploma (op het gebied van bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde);
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels;
 • Je hebt een sterk karakter, maakt snel contact, kunt kritisch denken en hebt een don't talk the talk, but walk the walk mentaliteit;
 • Je hebt interesse in het optimaliseren van processen en procedures op verschillende afdelingen. Een sterke affiniteit met IT. Zien waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. 
 • Reisbereid; je zal zo nu en dan reizen naar bijvoorbeeld Frankrijk of Engeland;
 • Standplaats is Cuijk, Noord Brabant.


Nieuwsgierig naar meer informatie over dit unieke traineeship?

Snappen we. Reageer op deze vacature en Laura Dijcks van Hire.nl laat snel van zich horen! 

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable