Skip to content

Video Editor

RemoteNetherlands, Noord-Holland, HuizenMarketing

Job description

Voor ons in-house marketingteam – verantwoordelijk voor de positionering van onze labels – missen we nog een belangrijke schakel, de video editor. Ben jij dat?


Wij zijn Hire.nl, 1 van de 3 labels die vallen onder de Leadoo Groep. Wij zijn expert in (inter)nationaal recruitment en bestaan al sinds 2009. De 2 andere labels zijn documentaal.nl en fitnessapparatuur.nl. Ons marketingteam maakt voor de verschillende labels de visuele uitingen en scherpt constant de branding van die labels aan.


Onze ambities zijn groot, en daar hebben we jouw creatieve brein bij nodig. Onze labels vertellen elk een eigen verhaal en dat kun jij als geen ander in beelden vertalen. Samen met de Content Marketeer, Digital Marketing Specialist en Webdeveloper weet jij, onze video editor, opvallende video content neer te zetten. En dit beperkt zich niet alleen tot de Nederlandse markt. Voor Hire.nl doen we bijvoorbeeld veel internationaal recruitment en Fitnessapparatuur is momenteel al de grootste verhuurspecialist van Europa. Hoe fantastisch zou het zijn als jij met jouw creativiteit het verschil kan maken en de wereld weet te veroveren?!


Van het bedenken van creatieve concepten en experimenteren met statisch- en bewegend beeld krijg jij energie! Jij bent constant bezig met het bedenken van creatieve concepten waarbij beeld en tekst elkaar versterken. Je maakt o.a. spectaculaire video's en geweldige visuals! Zoals je kan lezen zit je met jouw creatieve brein in het hart van het bedrijf!

Job requirements

Over Jou

Hier geen standaard rijtje bulletpoints met “bullshit”. Jij bent een creatieveling pur sang. We kijken niet naar diploma’s of papieren, maar liever naar jouw portfolio!


Over Ons

Kom je bij ons werken als video editor, dan kom je bij een bedrijf dat grote (internationale) ambities heeft, altijd in beweging is, de lijnen kort zijn, hard wordt gewerkt maar ook veel wordt gelachen en successen worden gevierd! We zijn een beetje anders, tikkeltje brutaal en vooruitstrevend. Bij ons heerst een open cultuur, waarbij we elkaar helpen en elkaar gemakkelijk kunnen aanspreken.


Op kantoor kan je genieten van goede lunches, fitnessapparatuur voor thuis en een aantal hele leuke socials/uitjes per jaar. Verder krijg je bij ons een salaris tussen de 3.000 en 5.000 euro per maand! Ik snap dat je hard onderweg bent om op die solliciteren-knop te klikken😉.


Ben jij enthousiast?

Leuk, klik op de button en we hebben snel contact!

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable