Skip to content

Wordpress Developer

RemoteNetherlands, Noord-Holland, HuizenRecruitment

Job description

Als ik heel saai zou beginnen dan zou ik zeggen we hebben een Wordpress developer nodig. Als ik spectaculair zou openen dan zou ik zeggen we hebben een Wordpress developer vacature. Is it in the name or in the person?

Jij ontwikkelt en bouwt spectaculair mooie websites en applicaties. In Wordpress met Woocommerce en de applicaties uiteraard in PHP. Én je bent de beste in je vak. Want wij willen alleen mensen die de ambitie hebben om de beste te willen worden of het al zijn. Wij nemen ons werk namelijk heel serieus en verwachten dat ook van jou. 

Wat bieden wij

Je denkt nu natuurlijk al wie zijn jullie dan?. Dat komt zo! Ik ga je eerst nog even vertellen waarom we zo leuk zijn en wat we allemaal te bieden hebben. Want naast het feit dat je bij ons gratis lunches krijgt, fitnessapparatuur voor thuis en een aantal hele leuke socials per jaar krijg je bij ons een salaris voor 5 dagen terwijl je 4 dagen werkt. Inderdaad 5 voor 4. En als je dan ook nog eens bedenkt dat de salarisrange tussen de 3.500 en 5.000 euro per maand ligt weet je hoe aantrekkelijk dit is. Ik snap dat je hard onderweg bent om op die solliciteren knop te drukken maar laat ons nog heel even vertellen wie we zijn.

Wie zijn wij

Een sixpack heb je dan ook niet nodig als Wordpress developer, liefde voor sport wel! Want in deze toffe functie ben je fulltime (of in ieder geval 32 uur) met sport en software ontwikkeling nodig bezig. Let’s talk business, want we hebben je hard nodig bij ons op kantoor in Huizen of Zoeterwoude (aan jou de keus).

Fitnessapparatuur.nl is de grootste verhuurder van fitness- en revalidatieapparatuur in de Benelux. Wij leveren verschillende soorten cardio-apparatuur zoals loopbanden, hometrainers, ligfietsen, crosstrainers, steppers en spinningfietsen. Onze missie: iedereen moet zich vitaal kunnen voelen. Wij willen gezondheid en beweging voor iedereen bereikbaar maken, zelfs tot in de woonkamer. Dit doen we met de beste fitnessapparatuur tegen de scherpste prijs. Van revalidatie tot sportfanatics en van casual sporters tot obese patiënten.

Inmiddels staan onze apparaten bij talloze huishoudens, bedrijven, hotels en luxe appartementencomplexen door heel Nederland én België. Maar ook in de showbizz staan onze apparaten in de spotlights! Zo worden onze loopbanden onder andere gebruikt op de set van GTST, Big Brother en bij 3FM Serious Request. En guess what, we zijn nog lang niet klaar! Want de grootste in de Benelux zijn is één, de grootste blijven én verder uitbreiden door Europa is twee!

Join jij ons in met onze verovering van Europa!?

Job requirements

Zeer goede Wordpress kennis

Zeer goede Woocommerce kennis

Zeer goede PHP kennis

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable