Skip to content

Senior Wordpress Developer (Dutch required!)

RemoteHuizen, Noord-Holland, Netherlands€3,000 - €5,000 per monthRecruitment

Job description

We zijn op zoek naar een ervaren en enthousiaste Senior WordPress Ontwikkelaar om ons team te versterken. Je zult werken aan de ontwikkeling van onberispelijke websites voor een toonaangevend merk van fitnessapparatuur in Nederland. Dit merk heeft als doel om in 2024 de Europese markt te gaan veroveren en ze hebben jou daarvoor hard nodig! Is jouw sweet spot software development en fitness? Dan ga jij bij mij ons de mooiste baan van je leven vinden. Gegarandeerd!


Als Senior WordPress Ontwikkelaar zul je nauw samenwerken met ons development team om creatieve en efficiënte oplossingen te maken die de klantbeleving optimaliseren en het merk op unieke wijze presenteren. We krijgen 1 kans en die gaan we hoe dan ook pakken!


Als je gepassioneerd bent over programmeren en fitness, een scherp oog voor detail hebt en altijd streeft naar uitmuntendheid in je werk, dan ben je met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid wel dé perfecte kandidaat voor deze functie. Wij nodigen je uit om je CV en motivatiebrief te sturen, en misschien word je wel de nieuwste fitness/software member in ons bijzondere team!


We bieden je een salaris dat past bij de ervaring en verantwoordelijkheden die je bij ons krijgt. Beetje standaard maar no worries, we belonen goed en je fitnessapparatuur voor thuis is bij ons ook geborgd! Daarnaast staan we open voor nieuwe ideeën en initiatieven, waarmee deze functie ook elementen van innovatie en ondernemerschap met zich meebrengt. Let op: We staan open voor remote/hybride werken maar vinden het persoonlijk leren kennen van onze collega's bijzonder belangrijk. Een volledige remote job zit er bij ons dan ook niet in. Voor combinaties staan we 100% open. 

Job requirements

We verwachten dat je over uitgebreide kennis en ervaring beschikt met WordPress, WooCommerce, PHP, HTML5, CSS3 en JavaScript. Daarnaast is ervaring met , API-integraties, Git en agile ontwikkelmethodieken een pre. Ben je een fitnessfanaat en ontwikkel je in andere talen? Ook dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal.

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable