Skip to content

Accountmanager Kinderopvang

Utrecht, Utrecht, Netherlands

Job description

Hallo Accountmanager (Kinderopvang)! Zo goed als alle vacatureteksten sluiten af met het arbeidsvoorwaardenpakket, maar jij als Accountmanager Kinderopvang wil toch graag heel snel weten wat je zou kunnen verdienen? So here we go!


Arbeidsvoorwaarden Accountmanager Kinderopvang 

  • Zeer goed en passend salaris;
  • Bonus tussen 2 en 6 maandsalarissen;
  • Leaseauto, laptop en telefoon;
  • 40 vakantiedagen.

Wat ook belangrijk te vermelden is, is dat het niet uitmaakt waar je woont in NL; jouw rayon zal zich aanpassen aan de regio waar je vandaan komt. Nu we dit gedeelte hebben gehad, gaan we het over jou en de organisatie hebben - die door het financieel dagblad jaar in jaar uit als FD Gazelle wordt benoemd!


Accountmanager Kinderopvang 

Deze organisatie heeft haar salesprocessen tot in perfectie geoptimaliseerd met een fantastisch CRM-systeem als basis. Hierdoor ben jij als Accountmanager Kinderopvang in staat om iedere dag vanuit huis te starten en bezoeken aan potentiële klanten af te leggen. Je verkoopt de beste nascholingstrajecten aan de professionals/pedagogen in de kinderopvang. 


Jij bent gedreven en niet bang om bij prospects binnen te stappen om te kijken of je daar een afspraak kunt maken. Heb je geen kennis in deze markt? Geen probleem, jouw sales skills zijn de basis en de rest leer je in de eerste weken onboarding van deze mooie positie als Accountmanager Kinderopvang. Met een dedicated sales coach, sales trainingen door een gerenommeerd instituut worden alle tools gefaciliteerd om zeer succesvol te kunnen zijn en je targets te behalen. Dit is een organisatie waarbij de quote 'We doen het samen' ook écht samen is.

Job requirements

Vacature Accountmanager Kinderopvang solliciteren


Ga je samen met ons aan de slag om het meest succesvolle bedrijf van Nederland in de nascholingsmarkt nog verder te laten groeien? Wij zien je reactie graag tegemoet en kijken er naar uit om met jou in gesprek te gaan!

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable