Skip to content

Accountmanager buitendienst

Hybrid
  • Utrecht, Utrecht, Netherlands
  • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Netherlands
  • Roermond, Limburg, Netherlands
  • Middelburg, Zeeland, Netherlands
  • Arnhem, Gelderland, Netherlands
+4 more
€4,000 - €5,500 per month

Job description

Hallo Accountmanager buitendienst! Zo goed als alle vacatureteksten sluiten af met het arbeidsvoorwaardenpakket, maar jij als Accountmanager buitendienst wil toch graag heel snel weten wat je zou kunnen verdienen? So here we go! 


Arbeidsvoorwaarden Accountmanager buitendienst

• Salaris tot 5,5K (passend bij kennis en ervaring);

• Bonus tussen 2 en 6 maandsalarissen;

• Leaseauto;

• 40 vakantiedagen;

• Starten vanuit huis. 


Nu we dit gedeelte hebben gehad, gaan we het over jou en de organisatie hebben - die door het Financieel Dagblad jaar in jaar uit in de FD Gazelle wordt genoemd als "Great Place to Work! 


De organisatie 

Zij zijn marktleider & expert op het gebied van digitale nascholing voor de onderwijsprofessional. Middels een e-learning platform voorzien ze de onderwijsprofessional (van kinderopvang, primair & voortgezet onderwijs tot MBO) van zeer relevante, actuele cursussen en trainingen die zowel individueel als in teamverband kunnen worden gevolg en worden afgesloten met een certificaat. Zij bedenken en ontwikkelen de educatie in eigen studio’s met eigen onderwijsspecialisten en experts uit het werkveld, en wordt voortdurend aangevuld met actuele thema's die spelen in het onderwijs. 


Accountmanager buitendienst

Deze organisatie heeft haar salesprocessen tot in perfectie geoptimaliseerd met een fantastisch CRM-systeem als basis. Hierdoor ben jij als Accountmanager buitendienst in staat om iedere dag vanuit huis te starten en bezoeken aan (potentiële) klanten af te leggen. Je verkoopt de beste digitale nascholingstrajecten aan leraren en schooldirecteuren in het Primair en Voorgezet Onderwijs (PO/VO). Jij bent gedreven en niet bang om bij een school binnen te stappen. Je bent een gelijkwaardig gesprekspartner voor de schooldirecteur of het bestuur. Je komt terecht in een team van ongeveer 15 Accountmanagers. Heb je geen kennis van de educatieve markt? Geen probleem, jouw sales skills zijn de basis en de rest leer je in de eerste weken onboarding van deze mooie positie als Accountmanager. Met een dedicated sales coach, sales trainingen door een gerenommeerd instituut worden alle tools gefaciliteerd om zeer succesvol te kunnen zijn. Dit is een organisatie waarbij de quote 'We doen het samen' ook écht samen is.

Job requirements

Vacature Accountmanager buitendienst solliciteren

Ga je samen met ons aan de slag om het meest succesvolle bedrijf van Nederland in de nascholingsmarkt nog verder te laten groeien? Wij zien je reactie graag tegemoet en kijken er naar uit om met jou in gesprek te gaan!

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable