Skip to content

Data Scientist

Hybrid
  • Huizen, Noord-Holland, Netherlands
€3,500 - €5,000

Job description

Als Data Scientist bij Hire.nl help jij met het analyseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen vanuit een data gedreven insteek. Dit zou je kunnen doen bij interessante klanten zoals Ministerie van Buitenlandse Zaken, NPO, TUE, Waterschap Rivierenland, RIVM, KNMI, Ministerie van VWS maar bij Hire.nl heb je als Data Scientist ook de mogelijkheid om een uitdagende externe opdracht te combineren met interessante interne projecten. Denk hierbij aan het verschil maken, impact hebben en werken aan mooie, uitdagende data projecten voor onder andere de grootste legal IT-club van Nederland of academische ziekenhuizen? The best of both worlds; In- en externe opdrachten met elkaar combineren, en veel brede & diverse ervaring opdoen!

Wie zijn wij?
Wij zijn Hire.nl, één van de labels die vallen onder de Leadoo Groep. Wij zijn expert in (inter)nationaal recruitment en bestaan al sinds 2009. Een tweede label is Documentaal. Documentaal ontwikkelt C#/.NET softwareoplossingen en zorgt ervoor dat klanten effectief en eenvoudig aan documenten (samen) kunnen werken zonder dat opmaak en huisstijl in het gedrang komt. De software zorgt daarnaast voor structuur in de digitale opslagruimte.


Wie ben jij?

Een analytische Data Scientist, met een relevante afgeronde BSc of MSc met goede communicatieve skills. Je hebt ervaring met programmeertalen zoals bijvoorbeeld Python, R, SQL en bent bekend met datavisualisatie-tools. 

Job requirements

Wat bieden wij jou?

  • Een zeer passend salaris;
  • De vrijheid om remote te werken, maar past hybride jou beter; meer dan welkom op één van onze kantoren in Arnhem of Huizen;
  • Direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen;
  • Mogelijkheid om 32 of 36 uur te werken i.p.v. 40 uur. Jouw werk-privé balans vinden wij namelijk heel belangrijk;
  • Volop gelegenheid om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken met opleidingen, cursussen, training en kennisdeling (zowel intern als extern);
  • Een fitnessapparaat in bruikleen bij je thuis ;-);
  • Veel social events met het team en/of het hele bedrijf!

Meer weten over deze vacature Data Scientist?

Klik op de button, en we laten heel snel van ons horen!

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable