Skip to content

Digital AI expert

Hybrid
  • Huizen, Noord-Holland, Netherlands
€3,000 - €4,500 per monthMarketing

Job description

Hi Digital AI expert! Waarschijnlijk bestaat deze titel helemaal niet en dat geeft wellicht ook aan hoe nieuw deze rol is! Daar gaan wij in ieder geval verandering in brengen!


De Leadoo groep gelooft sterk in een verantwoorde aanpassing en integratie van nieuwe technologische uitvindingen. Kunstmatige intelligentie is het nieuwe modewoord en wij bij Leadoo geloven in pionieren en het voorop lopen van innovatie.We zijn erg enthousiast over deze nieuwe functie binnen ons bedrijf en we willen graag onderzoeken hoe AI ons en onze klanten op een verantwoorde manier kan helpen, dus we zijn enthousiast op zoek naar een Digital AI expert.


Als Digital AI expert bij Leadoo, zal je AI tools zoals ChatGPT en gelijkaardige AI technologieën analyseren en evalueren met betrekking tot onze software ontwikkeling, recruitment en fitnessapparatuur business. Je leidt de potentiële integratie-inspanningen van AI-tools zoals ChatGPT op alle afdelingen en zorgt ervoor dat een enorme verbetering realiseren ten op zichte van de huidige processen. Je rol bestaat uit het uitvoeren van diepgaande evaluaties, samenwerken met verschillende belanghebbenden en het aansturen van de succesvolle implementatie van AI-oplossingen binnen onze organisatie. Je wordt hierbij ondersteund door onze eigen software ontwikkelaars en data scientisten.

Met een Microsoft Gold partner certificering op zak hebben we toegang tot alle Microsoft gerelateerde tools en mogelijkheden maar Microsoft is niet een must. De oplossing en toepassing moet voorop staan.

Job requirements

Verantwoordelijkheden:

Uitvoeren van een uitgebreide analyse over aanpassing en integratie van Artificial Intelligence tools zoals ChatGPT voor de gehele Leadoo groep, en daarmee over alle branches.

Samenwerken met collega’s en andere belangrijke stakeholders (zelfs klanten).

Evalueren en aanbevelen van de meest geschikte AI-platforms en tools die aansluiten bij onze bedrijfsdoelstellingen.

Zoeken naar continue verbeteringen op het gebied van AI toepassingen. 

Implementeren van AI oplossingen binnen de bestaande processen.

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable