Skip to content

Inside Sales Specialist

Hybrid
  • Huizen, Noord-Holland, Netherlands
€2,500 - €4,000 per month

Job description

Beste Inside Sales Specialist, we beginnen met een talentest: En Francais? Pas de problem! Auf Deutsch? Kein problem! English? I do not turn my hand daarvoor om 😉 And finally, some Dutch would be nice!

Fitnessapparatuur.nl en Rental.fitness zijn onze labels. Met deze labels bestrijken we de hele Europese markt op het gebied van het verhuren en verkopen van Fitnessapparatuur. We doen projecten voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs. We leveren aan company en commercial gyms, fysiotherapiepraktijken en je hebt onze apparatuur vast wel eens gezien bij programma's op tv zoals, Lang leve de liefde, Goede tijden, slechte tijden of Big Brother. Maar dat is slechts een kleine greep uit ons mooie arsenaal van projecten.

Omdat we graag verder willen groeien in Europa en dan met name de Franse en Duitse markt zijn we nu op zoek naar een Inside Sales Specialist die zich specifiek op die markten gaat richten. En dat niet alleen! We gaan binnenkort ook onze eerste vestiging in Frankrijk openen en we hebben jou nodig om de schakel te zijn tussen het Nederlands hoofdkantoor en onze buitenlandse vestigingen. Vandaar dat we boven alles graag willen dat jij je talen goed spreekt.

Wie ben jij, Inside Sales Specialist?

Als onze Inside Sales Specialist ben jij het organisatorische powerhouse. Jij zorgt ervoor dat onze sales processen soepel lopen, van het opstellen van offertes tot het plannen van afspraken. Vanwege het internationale karakter van deze functie spreek je naast Nederlands en Engels ook een 3e of zelfs 4e taal. Frans? Avec plaisir! Spaans? ¡Por favor! Dat talent zet je in om met klanten over heel Europa te communiceren, hun behoeften te begrijpen en oplossingen te bieden die hen doen zweten van enthousiasme.

Heeft de wereld van fitnessapparatuur geen geheimen voor jou of kan je niet wachten de geheimen te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze nieuwe Inside Sales Specialist bij Fitnessapparatuur.nl. Ons kantoor, showroom en opslag zitten in Huizen.

Job requirements

Wat wij zoeken in jou:

  • Een bruisende persoonlijkheid die positiviteit ademt
  • Vloeiend in Nederlands en Engels, met een bonus voor elke extra taal die je spreekt
  • Een organisatorisch talent die geen detail mist
  • Ervaring met Exact Online en/of Dynamics? Dat is een dikke pré!

Wat bieden wij?

  • Een competitief salaris tussen €2.500 en €4.000, afhankelijk van je ervaring.
  • Fitnessapparatuur voor thuis, en legendarische teamuitjes
  • Een dynamische werkomgeving met de mogelijkheid om thuis te werken

Enthousiast?

Snappen we! Staat jouw innerlijke sales champion te trappelen om te beginnen? Klik dan op die solliciteer-button en stuur ons je sollicitatie voor de functie van Inside Sales Specialist. Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Tot snel?!

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable