Skip to content

International Sales Specialist (Dutch, English and French Required!)

RemoteHuizen, Zuid-Holland, Netherlands€3,000 - €4,000 per monthVerkoop

Job description

Beste Sales Specialist!

We beginnen met een talentest: En Francais? Pas de problem! Auf Deutsch? Kein problem! English? I do not turn my hand daarvoor om! En finally, some dutch would be nice! No that we have that out of the way kunnen we beginnen waarvoor we met elkaar door deze tekst aan het heen lezen zijn. 


Fitnessapparatuur.nl en Rental.fitness zijn onze labels. Met deze labels bestrijken we de hele Europese markt op het gebied van het verhuren en verkopen van Fitnessapparatuur. We doen projecten voor de olympische spelen 2024 in Parijs. We leveren aan company en commercial gyms, fysiotherapie praktijken en je hebt onze apparatuur vast wel eens gezien bij programma's op tv zoals, Lang leve de liefde, Goede tijden-Slechte tijden of Big brother. Maar dat is slechts een kleine greep uit ons mooie arsenaal van projecten.

Omdat we graag verder willen groeien in Europa en dan met name de Franse en Duitse markt zijn we nu op zoek naar een Sales Specialist die zich specifiek op die markten gaat richten. En dat niet alleen! We gaan binnenkort ook onze eerste vestiging in Frankrijk openen en we hebben jou nodig om de schakel te zijn tussen het Nederlands hoofdkantoor en onze buitenlandse vestigingen. Vandaar dat we boven alles graag willen dat jij je talen goed spreekt. 

Job requirements

Je bent dus vloeiend in het Engels, Frans en bij voorkeur ook in het Duits, alhoewel het Duits een nice to have is.  Wat ook een nice to have is, dat je deze job remote kunt uitvoeren. Misschien zit je zelfs op dit moment al in Frankrijk en wil je daar blijven? 

Je hebt bij voorkeur affiniteit met fitnessapparatuur en/of je bent zelf een trainingsbeest waardoor je je goed kunt verplaatsen in onze klanten.

We bieden een prima beloning en doordat we echt in de scale up fase zitten kun jij meegroeien met onze bedrijven. The future is yours!

Ben je er nog? Top! Dan heeft deze tekst jou ongetwijfeld getriggerd en hopen we je heel snel te spreken. Join us for the Europese tour!

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable