Skip to content

Magazijnmeester/ Service monteur

On-site
  • Huizen, Noord-Holland, Netherlands
€3,000 - €4,000 per monthMonteur

Job description

Een magazijnmeester en een servicemonteur in 1 functie? Bij ons kan dat.


Voor onze hoofdlocatie in Huizen zijn wij op zoek naar een handige Harry, een georganiseerde Gerard, een planmatige Pieter en een flexibele Fabian! Je zou bijna denken dat we op zoek zijn naar een collega met een persoonlijkheid stoornis maar niks is minder waar.

In deze afwisselende rol beheer jij de magazijn voorraad (met name de spare voorraad), zorg je ervoor dat alle fitnessapparatuur netjes en werkend is en help je af en toe mee op een project. Je zorgt er tevens voor dat je collega's op de weg of tijdens projecten voorzien worden van de juiste fitnessapparatuur of gereedschap.


Een veelzijdige functie dus die je, zoals gezegd, vervult vanaf onze locatie in Huizen. 


Over Fitnessapparatuur.nl

Fitnessapparatuur Bij Fitnessapparatuur.nl zijn we gepassioneerd over gezondheid en fitness. Onze missie is om hoogwaardige fitnessapparatuur bereikbaar te maken voor iedereen. Ons motto is "We make it happen. Always!" en we zoeken iemand die deze mentaliteit deelt.

Fitnessapparatuur.nl heeft meerdere labels die zich richten op nationale en internationale klanten. Zo helpen wij gyms en fysiotherapie praktijken. Zijn we betrokken bij de Olympische Spelen in Parijs en maakt zo een beetje heel het mediapark in Hilversum gebruik van onze fitnessapparatuur. Daarnaast zijn we voor de Benelux importeur van het high end merk Evolve.

Bij ons kom je terecht in een omgeving die iedere dag anders is, men noemt dat ook wel een dynamische omgeving. Maar het is vooral een hele leuke omgeving waar je iedere dag bezig bent met het invullen van allerlei behoeftes op het gebied van gezondheid.

Job requirements

Job requirements? Die hebben we niet! Wij zijn meer van het doen en minder van het praten. Uiteraard vinden we communiceren belangrijk, zo niet essentieel in deze rol maar jij bent zelfstandig en volwassen genoeg om je dagelijkse taken uit te voeren. We houden er niet zo van om iedere dag handjes vast te houden. Verantwoordelijkheid nemen en je collega's helpen en ondersteunen vind jij heel normaal.


Anyways, genoeg geklets. Aan het werk! We zien je sollicitatie graag tegemoet!

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable