Skip to content

Manager Content en Innovatie

On-site
  • Utrecht, Noord-Holland, Netherlands
€5,500 - €6,500 per month

Job description

Manager Content en Innovatie

Voor onze opdrachtgever in Utrecht – dé specialist & expert op het gebied van nascholing middels e-learning voor diverse vakgebieden zoals o.a. het onderwijs, de zorg, accountancy & advocatuur - zijn we op zoek naar een Manager Content en Innovatie. De totale redactie bestaat uit zo'n 40 professionals verdeeld over 4 verschillende domeinen, met expertises in contentcreatie, vormgeving & studio. Als Manager Content & Innovatie word je verantwoordelijk voor de inhoud, ontwikkeling en productie van de e-learning cursussen op het domein Onderwijs. Tevens ben je in deze positie MT-lid en bent vanuit die hoedanigheid nauw betrokken bij de missie, visie en strategie van het bedrijf. De organisatie is 25 jaar geleden opgericht en inmiddels marktleider met meer dan 80.000 cursisten & ruim 1.000.000 gevolgde en voltooide cursussen.


Wat je gaat doen

De focus binnen de contentafdeling ligt momenteel op verbreding & verdieping van het digitale cursusaanbod en uiteraard de aansturing van het contentteam. Jij, als vernieuwende & inspirerende Manager Content en Innovatie bent in staat een waardevolle bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van de organisatie, jij kan strategie vertalen naar praktijk & weet goed in te spelen op de trends en ontwikkelingen zoals AI (en nee, hiermee bedoelen we niet 'Algemene Informatie' 😉) en houd je vanzelfsprekend bezig met procesoptimalisatie en verbeteringen. Prioriteiten kunnen stellen, deze over weten te dragen en tegelijkertijd aan budgetbewaking doen is jou niet vreemd.

Job requirements

Wie ben jij

Jij als Manager Content en Innovatie weet als geen ander jouw team te begeleiden, motiveren & inspireren. Je wordt enthousiast van het bedenken en ontwikkelen van nieuwe formats en weet het team hierin mee te nemen. Jij herkent jezelf in eigenschappen zoals creatief, communicatief vaardig, resultaatgericht, open & benaderbaar, betrokkenheid, proactief, oplossingsgericht & ondernemend.

Verder heb je:

  • Academisch werk- en denkniveau;
  • Bewezen trackrecord als teamleider- en bouwer.
  • Uitstekende analytische en strategische vaardigheden
  • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als leidinggevende en 8 jaar gerelateerde werkervaring;
  • Ervaring in de uitgeverij;
  • Ervaring in Marketing & Communicatie (pre);
  • Kennis van/affiniteit met AI.

Wat bieden zij jou

In de eerste plaats een zeer prettig kantoor in Utrecht, gunstig gelegen t.o.v. de uitvalswegen. De werkomgeving is te omschrijven als dynamisch, gepassioneerd, gedreven en enthousiast. Zij bieden je ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden en de mogelijkheid om zowel in Nederland als internationaal door te groeien naar een coördinerende functie. De salarisindicatie die bij deze functie past is €5.500/€6.500.


Enthousiast over deze positie als Manager Content en Innovatie?

Kunnen we ons goed voorstellen. We nodigen je graag uit te solliciteren waarna je snel van ons hoort. Tot dan!

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable