Skip to content

Solution Architect

On-site
 • Utrecht, Utrecht, Netherlands
€6,547 - €6,547 per month

Job description

Spectaculaire achtervolgingen, boeiende jurisprudentie en crisis rooms van het hoogste niveau. Een omgeving die je normaal gesproken alleen van films kent. Die omgeving kan spoedig de jouwe zijn als je simpelweg op de solliciteren knop klikt. 


Jij ontwerpt mee aan het IT-landschap van deze spannende Nederlandse omgeving! Want jij vertaalt de vragen van de interne klanten naar technische oplossingen. Jij geeft vorm aan de architectuur van de applicaties die zij nodig hebben om hun werk goed te doen. Een boeiende én belangrijke opdracht!

Hoe je werk eruit ziet

Jij werkt binnen een of meer DevOps-teams aan de architectuur van diverse applicaties die zij zelf ontwikkelen, beheren en voortdurend vernieuwen. Denk aan toepassingen voor digitale dossiers en het uitwisselen van berichten of aan portalen die externe partijen toegang geven tot informatie. De maatwerkapplicaties ondersteunen procedures van a tot z. Security en privacy zijn daarbij natuurlijk hot items. En wat dacht je van de overgang naar de cloud?

Om het nog interessanter te maken: je zit ook in een team met álle architecten van onze kant. Dat geeft een extra dimensie aan je werk. Samen zorgen jullie voor samenhang binnen de totale architectuur. Je bent daarbij de brug naar je DevOps-team(s).

Last but not least, is er de Vakgroep Architectuur. Met je collega-architecten breng jij de architectuur naar een hoger plan. Welke standaarden, principes en producten helpen daarbij? Ook delen jullie je kennis, binnen en buiten de vakgroep. Denk aan cursussen voor ontwerpers, ontwikkelaars en managers. Het management hecht veel waarde aan een goede architectuur!

Hou je wel van een beetje dynamiek? Sta je stevig in je schoenen? En ben je een verbinder die verschillende mensen mee weet te nemen? Dan zit je hier helemaal goed als Solution Architect!

Job requirements

Wat ze je bieden

Om te beginnen een leuke, informele werksfeer. Ze houden de lijnen graag kort! En je arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld volgens de CAO. Wat belangrijke punten op een rij:

 • Je salaris is maximaal € 6.786 op basis van 36-urige werkweek. Je zit in schaal 13;
 • Je krijgt een Individueel Keuze Budget (IKB) van maximaal € 1.071 bruto per maand (16,37%). Dit is inclusief je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt dit budget bijvoorbeeld laten uitkeren of in vrije dagen omzetten;
 • Je houdt werk en privé prima in balans, bijvoorbeeld door thuis te werken, de mogelijkheid van 4×9 uur of ouderschapsverlof. Bovendien krijg je 144 vakantie- en 21,6 IKB-uren op basis van een 36-urige werkweek;
 • Binnen de Academy krijg je alle ruimte en is er volop aandacht voor jouw persoonlijke én vaktechnische ontwikkeling;
 • Ze stimuleren reizen met het OV! Je krijgt een OV-chipkaart waarmee je gratis voor je werk reist;
 • Je pensioen is goed geregeld via het ABP;
 • Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract. Functioneer je goed, dan wordt dit een contract voor onbepaalde tijd.

Wat ze van je vragen

Dit zijn de dingen waar je volgens het ideaalplaatje aan voldoet:

 • Je denkt en werkt minimaal op hbo-niveau;
 • Je bent een senior met zeker 3 jaar ervaring als software architect;
 • Je bent hebt kennis van of bent gecertificeerd voor TOGAF en ArchiMate;
 • Je bent vertrouwd met Java- en/of Microsoft-omgevingen en API- en/of containerarchitecturen;
 • Je weet hoe het is om in een agile omgeving te werken.

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable