Functietitel: Monteur
Dienstverband: Vast
Status: Fulltime
Branche: Recruitment Consultancy
Salaris: negotiable
Locatie: Huizen, NH
Gepubliceerd op: 29-04-2021
Nummer: 32380

Functieomschrijving

Ork ork ork, een crosstainer repareer je met een…. Wie hier serieus ‘lepel’ op antwoordt, is af. Oké, dit is misschien niet de beste graadmeter voor deze vacature, maar de “Wij zijn op zoek naar een monteur”-opening kun je ook niet meer mee aankakken. Vinden wij dan. Maar goed, we zijn eigenlijk wel op zoek naar een monteur dus laten we ter zake komen. Heb jij 2 linkerhanden, breekt het zweet je uit als je de Billy van Ikea in elkaar moet zetten, denk je dat kroonsteentjes grind uit de koninklijke tuinen zijn of heb je YouTube nodig voor het ophangen van een lamp? Dan weten we vrij zeker dat jij niet het technisch meesterbrein bent waar we naar op zoek zijn. No offense hoor, een aantal van ons krijgen inderdaad paniek van de handleidingen van Ikea, en ja sommigen van ons hebben inderdaad moeten googelen hoe je een lamp ophangt. We noemen verder geen namen. Maar daarom zijn we nu dus wel op zoek naar een monteur!

Over fitnessapparatuur.nl 
Fitnessapparatuur.nl is de grootste verhuurder van fitness- en revalidatieapparatuur in de Benelux. We hebben locaties in Zoeterwoude en Huizen. Wij leveren verschillende soorten cardio-apparatuur zoals loopbanden, hometrainers, ligfietsen, crosstrainers, steppers en spinningfietsen. Onze missie: iedereen moet zich vitaal kunnen voelen. Wij willen gezondheid en beweging voor iedereen bereikbaar maken, zelfs tot in de woonkamer. Dit doen we met de beste fitnessapparatuur tegen de scherpste prijs. 
Inmiddels staan onze apparaten bij talloze huishoudens, bedrijven, hotels en luxe appartementencomplexen door heel Nederland én België. Maar ook in de showbizz staan onze apparaten in de spotlights! Zo worden onze loopbanden onder andere gebruikt op de set van GTST, Big Brother en bij 3FM Serious Request. 

Wat ga je doen?
Jij zorgt ervoor dat onze loopbanden lopen op rolletjes, onze crosstrainers vloeiend crossen en onze spinningfietsen soepel spinnen. Maar ook onze roeiapparaten, hometrainers en steppers ontkomen niet aan jouw technisch oog. Je verricht periodiek onderhoud, lost storingen op en vervangt indien nodig onderdelen. Als onze monteur ben je verantwoordelijk voor het perfect functioneren van al onze apparatuur zodat onze klanten mooie meters kunnen maken. Dit kan vanaf onze eigen locaties in Zoeterwoude, maar natuurlijk ga je ook bij onze klanten langs om onderhoud en reparatie te verrichten. 

Wat heb je in je mars
We willen graag het hele technische aspect aan jou kunnen overlaten. Daarom vinden we het belangrijk dat je een technische (MBO) opleiding hebt afgerond en technische werkervaring hebt. Weet je al hoe fitnessapparatuur werkt en heb je ook al ervaring met technisch onderhoud van fitnessapparatuur, of heb je ervaring in technische ondersteuning in de sportbranche? Dan staan we helemaal te springen! 

Hier kun je op rekenen 
Work hard, play hard(er). Zonder ontspanning geen inspanning. Daarom kun je bij ons stoom uitblazen in onze playseats, jezelf een boost geven met espresso van onze professionele espresso-machine genieten we samen van een gratis lunch (zodra dit natuurlijk weer kan) en bieden we een mooi salaris. Want een toffe baan is leuk, je boodschappen kunnen betalen is ook fijn.  

Solliciteer met indeed Solliciteer met linkedin
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB